Cocos The Club Hotel

  Turecko, Bodrum

4/5

Hotel Cocos The Club

  Turecko, Bodrum, Bodrum-Mugla
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Letovisko

Ortakent

Umístění

Hotelový komplex hlavní budovy a klubové části leží na rozlehlém pozemku u slavné písčité Camel Beach, cca 7 km od centra Ortakent, cca 15 km od Bodrumu a cca 55 km od letiště.

Pláž

Veřejná písčitá pláž s vyhrazenou hotelovou částí se nachází přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zdarma.

Hotel

Vstupní hala, recepce, TV místnost, hlavní restaurace, a la carte restaurace (není zahrnuta v all inclusive), několik barů, minimarket, konferenční centrum, WiFi v lobby zdarma; za poplatek kadeřnictví, hlídání dětí. Bazén, brouzdaliště pro děti; lehátka a slunečníky zdarma, osušky za vratný depozit (cca 10 EUR).

Pokoje

Standardní pokoje Club s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem, trezorem, terasou nebo balkonem; za poplatek minibar. Za příplatek rodinné pokoje Club se 2 přistýlkami.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu, pozdní snídani, lehké občerstvení během dne, odpolední kávu a zákusek, noční polévku, místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10:00-24:00) v časech a místech určených hotelem.

Rekreace

Fitness centrum, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, animační programy pro děti i dospělé, miniclub (4-12 let), sauna, pára; za poplatek procedury v lázních - masáže, kosmetické ošetření.

Informace

Možnost prodloužení pobytu o další týden na vyžádání u prodejce. Jednolůžkové pokoje na vyžádání.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cocos The Club Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková, kamenitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 478 427
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Bodrum

4/ 5 1 recenzí

Glaserová, Trnková září 2019 Velká pochvala. čistý hotel, moře hned u hotelu a většina pokojů s výhledem na moře, ochotný personál... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-cocos-the-club-bodrum-turecko-z1478427/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací