Cristallo Wellness Hotel

  Itálie, Lombardie, Aprica

4/5

Hotel Cristallo Club

    Itálie, Lombardie, Valtellina, Aprica
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

Oblíbený, v roce 2021 renovovaný hotel, v němž je k dispozici 74 pokojů, recepce, místnost s krbem, restaurace/jídelna, bar/kavárna, výtah a lyžárna. WiFi připojení je na pokojích a recepci zdarma. V hotelu je nový bazén a malá wellness zóna (viz popis níže).

Lokalita

Hotel se nachází v lyžařském středisku Aprica v nadmořské výšce cca 1 180 m n. m. Centrum s obchody, bary a restauracemi je cca 200 m od budovy. Nejbližší nádraží je v obcích Tresenda nebo Edolo (cca 15 km).
Info pro lyžaře
Vlek/lanovka: lanovka Baradello cca 100 m
Běžecká stopa: cca 5 km
Půjčovna lyží: cca 500 m (10% sleva pro hotelové hosty)
Kluziště: cca 400 m
Vzdálenost z Prahy: cca 800 km, 8 hodin a 30 minut
Vzdálenost z Brna: cca 880 km, 9 hodin a 15 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 830 km, 8 hodin a 40 minut

Popis pokojů

Všechny pokoje mají WiFi připojení, telefon, sat. TV, fén, sprchu, WC a balkon. Trezor a minibar na vyžádání a za poplatek.

  • Jednolůžkové pokoje: dvoulůžkový pokoj obsazený 1 osobou
  • Dvoulůžkové pokoje: možnost jedné přistýlky.
  • Joker pokoje: výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi, možnost jedné přistýlky.
  • Čtyřlůžkové pokoje: navíc 2 přistýlky formou palandy.
  • Dvoulůžkové pokoje Deluxe: zcela nově postavené pokoje v roce 2021. Elegantně zařízené a s panoramatickým výhledem. V ceně bezplatný a neomezený vstup do wellness a uvítací balíček (župan, pantofle a lahev vody).

Dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma (na vyžádání v CK).

Restaurace, bary, stravování

Polopenze:
Snídaně formou bufetových stolů, večeře výběr z menu o 2 chodech s bufetem s předkrmy, přílohami, saláty a dezerty. 1x týdně večeře s typickými místními specialitami. Vánoční a silvestrovské menu v daných termínech v ceně.

Fitness a lázně

Zdarma: posilovna, pro zimu 2023/2024 nově postavený bazén, který má vnitřní i venkovní část (lze proplavat, v sobotu uzavřen).
Za poplatek (cca 10 €/vstup/os., vstup od 18 let): krytý bazén (cca 3 x 7 m) s integrovanou vířivkou, sauna, parní lázeň a zážitkové sprchy. Masáže a kosmetika.

Aktivity v hotelu a okolí

Děti:
Zdarma: miniklub (4–12 let) dle dohody na místě.
Za poplatek: dětská herna, videohry.
Domácí mazlíčci povoleni (max. 10 kg, ne ve společných prostorech a v pokojích Deluxe) za poplatek 10 €/den (na vyžádání, platba na místě).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Cristallo Wellness Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 958
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Lombardie

4/ 5 1 recenzí

Iveta březen 2014 Spokojenost. klidné ubytování v menším kvalitním hotelu v centru lyžování či turistických aktivit, velmi dobrá strava, chování personálu vstří... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-cristallo-club-lombardie-italie-z2542958/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací