Ensana Thermal Aqua Health & Spa Hotel

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Hévíz

4/5

THERMAL AQUA HEALTH SPA HOTEL

  Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Hévíz
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

hotel se nachází v lázeňském městě Hévíz, které je známé především největším termálním jezerem v Evropě a návštěvníci mohou využívat jeho rozmanitých léčivých účinků po celý rok. Od centra města je hotel vzdálen 400 m. V blízkosti hotelu je možnost jízdy na koních, tenisové kurty a fotbalové hřiště.

Koupání

hotelové wellness centrum: proplouvací venkovní i vnitřní zážitkový bazén 200 m2, 2 vnitřní termální bazény (33 a 37°C), 2 vnitřní dětské bazény se skluzavkami a dalšími atrakcemi, venkovní plavecký, dětský a Kneippův bazén (v provozu květen-září dle počasí). Termální jezero a lázně - 300 m od hotelu. Jezero Balaton cca km 8 od Hévízu.

Vybavení

2 restaurace, bar, wellness centrum: proplouvací venkovní i vnitřní zážitkový bazén, 2 vnitřní termální bazény (33 a 37°C), 2 vnitřní dětské bazény se skluzavkami a dalšími atrakcemi, venkovní plavecký, dětský a Kneippův bazén, finská sauna, infra sauna, parní lázeň, fitness centrum, léčebné centrum - tradiční léčebné procedury a wellness programy (hydroterapie, fototerapie, balneoterapie, inhalace...), terasa na opalování, salon krásy, sportovní programy (aqua-fitness, nordic walking, ranní rozcvička, jóga..), dětská herna, stolní tenis, půjčovna kol. Uzavřené monitorované parkoviště.

Služby

Ubytování a stravování ALL INCLUSIVE. PROGRAM ALL INCLUSIVE: Stravování: 7:00-10:00 hod snídaně formou švédského stolu, 10:00-11:00 hod pozdní kontinentální snídaně, 10:00-15:00 hod bylinné čaje a ovoce, 12:00-14:00 hod oběd formou švédského stolu, 15:00-17:00 odpolední čaj, káva, zákusky, 18:00-21:00 hod večeře formou švédského stolu, 11:00- 22:00 hod nealkoholické nápoje, čaj, káva, stolní víno a točené pivo. 1 lahev minerální vody v pokojovém minibaru je denně doplňována. Sport a fitness: využití wellness centra (proplouvací venkovní i vnitřní zážitkový bazén 200 m2, 2 vnitřní termální bazény (37°C), 2 vnitřní dětské bazény se skluzavkami a dalšími atrakcemi, venkovní plavecký, dětský a Kneippův bazén (v provozu květen-září dle počasí). Saunový svět. Fitness, skupinová cvičení, stolní tenis.

Speciální nabídka

ALL INCLUSIVE. WiFi internet, zapůjčení županu ZDARMA. Dítě do 5,99 let na přistýlce ZDARMA. Vstup do hotelového wellness centra ZDARMA. Celý hotel je nekuřácký.

Doprava

vlastní. Vzdálenost z Brna 300 km, z Prahy 500 km.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 2 noci. V místě pobytu se hradí pobytová taxa 1,70 €/ den Možný pobyt se psy za poplatek 25 €/noc (jen v pokojích Standard). Parkovné 7,00 €/noc (při pobytu od 7 nocí je parkování zdarma).
Plánovaná uzavírka hotelového zážitkového bazénu 14.-16.4.2024, 6.-8.10.2024.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování: 1 a 2-lůžkové pokoje STANDARD: možnost přistýlky, hygienické zařízení, klimatizace,TV, minibar, telefon, fén, WiFi internet. 1 a 2-lůžkové pokoje SUPERIOR: renovované pokoje, možnost přistýlky, hygienické zařízení, klimatizace, TV, minibar, telefon, fén, trezor, kávový servis s varnou konvicí, WiFi internet. Stravování: ALL INCLUSIVE (snídaně, oběd, večeře).

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIPATOUR zájezdy, s.r.o., IČ 27743896.
Název hotelu dle pořadatele: THERMAL AQUA HEALTH SPA HOTEL
Lokalita dle pořadatele: Západní Maďarsko, Hévíz

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ensana Thermal Aqua Health & Spa Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 593 269
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 3 recenzí

MK červenec 2019 Krátká dovolená v Maďarsku. Ubytování v hotelu, stravování, služby a okolí zanechalo dobrý dojem a naprostou spokojenost s pobytem.... celá recenze

Jan Rippel, Ing. listopad 2018 Několikadenní pobyt v Budapešti. Dosud jsem byl v Budapešti pouze služebně bez možnosti seznámit se s jejími památkami. Po nynějším pobytu mohu Budapešť pouze dop... celá recenze

Ivo N. říjen 2015 Ještě to má daleko ke kategorii Superior a už se jí honosí.. V celku pohodový relax. Čisto, vlídní lidé z obsluhy, komfortní WiFi. Slušné postele a deky. Vytápění na přelomu října a listopadu... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

THERMAL AQUA HEALTH SPA HOTEL
  Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Hévíz

Cena
11 650 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 593 269

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
11 650 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč