Ensana Thermal Hévíz Health & Spa Hotel

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Hévíz

3/5

Ensana Thermal Hevíz Health Spa Hotel (ex. Danubius)

    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Hévíz
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Tipy

- působivé hotelové wellness - blízko termálního jezera Hevíz - slevy pro děti - bezbariérové pokoje

Obecný popis

příjemný hotel v Hevízu s renovovaným interiérem. Dominantou Hevízu je termální jezero Hevíz, které využívali již staří Římané. Jezero Hevíz má rozlohu 4,44 ha a představuje tak největší termální jezero Evropy. Hevíz má středomořský klima a spoustu slunečních dnů za rok. Ze dna jezera se těží léčivé bahno, které se vyváží do celé Evropy. Pokud by jste rádi navštívili Maďarsko, je Hevíz ta správná volba. Hevíz je vzdálen 6 km od jezera Balaton.

Poloha

hotel se nachází blízko centra města Hevíz v zalesněné, udržované zahradě. Od termálního jezera je vzdálen asi 7 min. chůze.

Vybavení

restaurace, kavárna, bar, wellness, terasa, čistírna, kosmetický salón, kadeřnictví, pedikúra, manikúra, solárium, stolní tenis, knihovna, konferenční místnost.

Ubytování

2+1 Standart, cca 25 m2 - 2lůžkový pokoj Standart s možností přistýlky, výhled na zahradu nebo město. 2+1 Superior, cca 25 m2 - 2lůžkový pokoj Superior s možností přistýlky, pokoje v 5., 6. nebo 7.patře s výhledem na jezero. Suite 2(+2), cca 52 m2 - suite 2(+2) s možností až 2 přistýlek pro děti do 12 let, ložnice a obývací místnost s rozkládací pohovkou a výhledem na město.
1+0 Standart, cca 25 m2 - 1lůžkový pokoj Standart. 1+0 Superior, cca 25 m2 - 1lůžkový pokoj Superior. Pokoje jsou vybaveny: sprcha, WC, fén, SAT TV, Wi-Fi (bez garance rychlosti připojení), rádio, telefon, minibar, sejf, klimatizace.

Stravování

polopenze nebo plná penze. Snídaně a večeře formou bohatého bufetu.
V rámci polopenze nebo plné penze je k večeři poskytován 1 nealkoholický nápoj: hosté si mohou vybrat z 1 nealkoholického nápoje nebo 1 minerální vody nebo 1 kávy nebo 1 čaje.

Doplňující informace

- dětská postýlka: na zpětné potvrzení
- domácí zvíře: na zpětné potvrzení, za poplatek cca 25 EUR/den
- parkování: v blízkosti hotelu, za poplatek cca 6 EUR/auto/den. Platba na místě. Parkovací místa jsou omezená.

Sport a zábava

renovované hotelové wellness: - 2 vnitřní termální bazény, plavecký bazén, venkovní termální bazén, venkovní zážitkový bazén, jeden z bazénu s podvodní hudbou a světelnými efekty
Saunový svět - finská sauna, infra sauna, parní kabina, bio sauna a fitness. Za poplatek široká škála masáží a procedur. Od dubna 2018 některé bazény přizpůsobeny pro pohybově omezené jedince.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování
  • strava dle programu: polopenze/plná penze
  • vstup do hotelového wellness a fitness centra
  • zapůjčení županu

Základní cena nezahrnuje

  • na místě se hradí pobytová taxa cca 2 EUR/os./den
Povinné poplatky na místě
  • na místě se hradí pobytová taxa cca 1,7 EUR/os./den. Platí osoba od 18 let.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Za sluncem s.r.o., IČ 42869650.
Název hotelu dle pořadatele: Ensana Thermal Hevíz Health Spa Hotel (ex. Danubius) ****
Lokalita dle pořadatele: Západní Maďarsko, Hévíz

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ensana Thermal Hévíz Health & Spa Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 697
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 3 recenzí

Jitka Vondrová říjen 2023 Nikdy víc. Do Maďarska jezdíme každý rok,ale tohle jsme ještě nezažili. Bazény studené, personál neochotný. Měli jsme ale inclusive denně do ... celá recenze

Libor červen 2018 Týdenní pobyt. Hotel starší, ale čistý, každý den všude uklizeno a vytřeno. Výborná kuchyně , ochotný personál... celá recenze

JM březen 2016 Zápory. celkově dobré,ale masáže neodpovídají času - kvalita u nás lepší a levnější !!Dejte si pozor na ceny masáží - opravdu předražené.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

Ensana Thermal Hevíz Health Spa Hotel (ex. Danubius)
    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Hévíz

Cena
7 401 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 697

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
7 401 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč