Hotel Di Stefano

  Itálie, Toskánsko, Pisa

HOTEL DI STEFANO

    Itálie, Toskánsko, Pisa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Malý 3* hotel nabízí příjemné ubytování v centru Pisy. Součástí hotelu je střešní terasa, která nabízí krásný výhled na město. Hotel se nachází v pěší dostupnosti od hlavních památek města.

Ubytování

25 pokojů (klimatizace, telefon, Wi-fi, TV, fén, mini bar)

Popis

Pisa byla v minulosti významným přístavním městem. Dnes se nachází 12 km od moře. Pisa je nejen důležitým kulturním centrem Itálie, ale také univerzitním městem. Na univerzitě v Pise studovat např. Galileo Galilei. Nejznámější památkou Pisy je Šikmá věž. Na Náměstí Piazza dei Miracoli najdete další památky jako je dóm Panny Marie Nanebevzaté, hřbitov Camposanto, nebo Baptisterium. Celé náměstí je zapsáno na seznam UNESCO. Navštivte také středověkou čtvrť San Martin, která se nachází za řekou Arno. V minulosti zde sídlili turečtí a arabští obchodníci a jejich vliv na tuto čtvrť můžeme sledovat ještě dnes.

Vybavení a služby

Wi-fi, terasa, snídaňová místnost, půjčovna aut, 24-hodinová recepce, parkoviště v blízkosti hotelu.

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer Soukromý transfer z/na letiště - auto až pro 3 osoby Výlety To nejlepší z Pisy a Šikmá věž – 2 hod. Hodinová prohlídka města s průvodcem a půlhodinová návštěva Šikmé věže. Výklad v AJ, FJ, NJ, ŠJ, IJ.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 305 580
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací