Hotel Dr. Adler

Česko, Karlovarský kraj, Františkovy Lázně

2/5

Luisa, Metropol, Dr. Adler, Pawlik-senioři léčebný pobyt

  Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Františkovy Lázně jsou městem, kde si tradice podávají ruku se současností. První písemné zmínky o minerálních pramenech v této oblasti jsou z r. 1502. Kultivací prvního léčivého pramene započala čilá stavební činnost, která byla velmi pečlivě plánována a řízena směrem k jedinečnému architektonickému celku, citlivě zasazenému do okolní krajiny a v r. 1793 byl položen základní kámen prvního lázeňského hotelu Loimann-Badehaus (Tři lilie).

Františkolázeňská léčebná kúra využívá výlučně místních přírodních léčivých zdrojů v té nejvyšší kvalitě, uplatňuje tradiční léčebné postupy a zároveň aplikuje metody nejmodernější medicíny a je vedena odbornými lékaři. Toto malé město, ale velké lázně si zachovaly jedinečný historický ráz a nabízí krásnou přírodu v okolí. Půvab i blahodárné účinky léčby ocenili významní hosté, jako byli J. W. Goethe, František I., rakouský císař, Kníže Metternich, Ludwig van Beethoven, Johann Strauss, Božena Němcová, Vítězslav Nezval, Franz Kafka, prezidenti Havel i Klaus. Nyní se k nim můžete připojit i Vy!

Ubytování

Hotely 3*: LUISA, METROPOL, Dr. ADLER a hotel PAWLIK-Aquaforum**** se nacházejí v centru lázní. Svým hostům nabízejí pohodlné ubytování v pokojích ve standardu 3* a 4*..

Stravování

polopenze: snídaně formou bufetu, večeř tříchodové menu + neomezená konzumace teplých i studených nápojů k večeři (nealko, pivo, víno) - kromě hotelu Metropol..

Vybavení

recepce, restaurace, výtah, bezplatná WIFI ve společných prostorách, knihovna, internetový koutek, společenská místnost, nabídka kulturních programů a výletů. Hotely mají vlastní balneocentra. Služby za poplatek: denní tisk, parkování u hotelu, půjčovna jízdních kol (Bike Station Pawlik), praní a žehlení prádla.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 545 440
dnes 8–19 h

Hodnocení

24. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

2/ 5 1 recenzí