Hotel Dům Bedřicha Smetany

  Česko, Zlínský kraj, Luhačovice

Dům Bedřicha Smetany: Víkendový pobyt 2 noci

    Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Dům Bedřicha Smetany

Hotel Dům B. Smetany **** se nachází v klidném lázeňském centru. Impozantní hotel je postaven v secesním stylu, před hotelem se nachází krásná Bruselská fontána. V blízkosti hotelu je lázeňské náměstí, lázeňská kolonáda a galerie Vladimíra Ohlídala. 

Ubytování

Ubytování je poskytováno v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a v apartmánech. Pokoje jsou umístěné v čelní nebo zadní části, s balkonem nebo výhledem do lesa, a jsou vybaveny vlastní koupelnou a mají přístup k veškerému vybavení (včetně minibaru). Apartmá se skládá z 3 oddělených místnosti - krásný salonek s velkým jídelním stolem a TV, 2 ložnice (dvoulůžko) s vlastním příslušenstvím; v každé ložnici je TV, Wi-Fi, telefon, minibar, sejf, fén, župan; apartmá lze využít jako 2lůžkové (salonek a 1 ložnice). V hotelu se nachází recepce, směnárna, internetový koutek, snack bar a výtah.

Gastronomie

Stravování probíhá v hotelu a ve Společenském domě, který se nachází cca 150 m od hotelu.  Snídaně se podává formou bufetu v hotelu, obědy a večeře ve Společenském domě (cca 150 m) formou bufetu, případně servírované menu.

Wellness a lázně

Hotel nemá vlastní wellness centrum. Veškeré léčebné procedury jsou poskytovány v nedalekých zařízeních (Lázeňská poliklinika, Centrální lázně, Inhalatorium) vzdálených cca 150-400 m od hotelu.  K aktivnímu odpočinku nabízí okolní lázeňské hotely využití fitness, relaxačního centra s bazénem, saunou a soláriem a mnoho dalšího.

Pobyt se zvířetem

Domácí zvířata nejsou v hotelu povolena.

Důležité informace

V hotelu platí zákaz kouření.  

Parkování

Své vozidlo můžete zaparkovat za poplatek v lázeňském areálu (cca 150 m 100 Kč / den) popř. využít lázeňské garáže (cca 350 m – 120 Kč / den).

Tipy na výlety

V okolí můžete navštívit několik hradů– Buchlov, Buchlovice, Lešná a Kroměříž. Pro ty, co mají rádi pěší turistiku, doporučujeme zdolat Okruh Dušana Jurkoviče – trasu s nádhernými výhledy, která vede okolo Luhačovic. Celková délka trasy je 19km. Součástí prohlídkové trasy je Jezírko lásky, přehrada Luhačovice, Obětová hora a malebné louky a lesy.

Destinace

Charakteristickou tvář dal lázním slovenský architekt Dušan Jurkovič, který zde projektoval řadu budov inspirován valašskou architekturou. V lázních založených roku 1902 se dnes léčí  zejména nemoci trávicího, dýchacího a zažívacího ústrojí a poruchy látkové výměny. Luhačovice patří právem mezi nejkrásnější lázeňská města a o jejich slávu se zasloužily i léčivé prameny, které jsou považovány za jedny z nejúčinnějších v Evropě nejenom pro vysoký obsah minerálních látek, ale i pro kvalitní proplynění, např. Vincentka, Aloiska a další.

Základní cena zahrnuje

  • 2x ubytování, 2x polopenze formou bufetu, 1x relaxační koupel s přísadou – levandule, citron, luční kvítí, eukalyptus, chmel (15 min. + 15 min. suchý zábal), 1x uvolňující masáž (30 min.), denně pitná kúra luhačovických minerálních vod

Základní cena nezahrnuje

  • lázeňský poplatek, parkovné
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Dům Bedřicha Smetany: Víkendový pobyt 2 noci ****
Lokalita dle pořadatele: Česko, Luhačovice

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 605 652
dnes 8–19 h

Nezávazná objednávka

Dům Bedřicha Smetany: Víkendový pobyt 2 noci
    Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice

Cena
6 010 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 605 652

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
6 010 Kč