Hotel Eberle

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Bolzano / Bozen

hotel EBERLE

    Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Bolzano / Bozen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Hotel je sice trochu stranou od centra města, ve vinicích v kopcích nad městem, nedaleko lanovky. Hotel nabídne dechberoucí výhled na město, wellness a výtečnou kuchyni s možností zakoupit vlastní a místní produkty.
K dispozici je venkovní bazén, vířivka na terase a nezaměnitelnou rodinnou atmosféru, díky které má vysoké hodnocení.
Vzdálenosti: centrum 1300m, hotel nabízí pravidelný transfer z / do města.

Stravování

polopenze - POLOPENZE: americké snídaně, večeře výběrem z ala carte menu o 4 chodech. (neděle – restaurace zavřená, tento den pouze snídaně)

Ubytování

hotel **** - Vybavení a služby: recepce, zahrada, venkovní bazén, půjčovna city bike, elektrokola, stolní tenis, úschovna kol, parkování (i garáž, dobíjení elektro…). Shuttle bus do centra města (ve vypsaných časech zdarma), wi-fi internet zdarma.
Wellness: vstup zdarma (od 14let, v časech 16-21:00). K dispozici: turecká koupel, led, vířivka, finská sauna. Masáže na objednání, za poplatek.
Fitness: vstup zdarma.
Ubytování: Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, balkon/terasa, klimatizace, koupelna se sprchou a WC. Telefon, SAT/TV, minibar, radio, župan, trezor, internet wi-fi.
GARDEN – pokoje s výhledem do zahrady
SUPERIOR – pokoj s panorama výhledem

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 307 232
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací