Hotel Edelweiss

  Itálie, Piemonte, Cesana Torinese

HOTEL EDELWEISS - ZIMA

    Itálie, Piemonte, Cesana Torinese, Via Lattea / Sestriere
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

rodinný hotel se nachází v nadmořské výšce asi 1300 m nedaleko centra alpského střediska Cesana Torinese a je asi 7 km od hranic s Francií. Pouze 1,3 km od hotelu jsou umístěny dolní stanice lyžařských areálů Claviere a Sansicario, kam Vás zaveze zdarma hotelový autobus. Tyto areály patří do lyžařské superoblasti Setriere - Vialattea s více než 400 km sjezdových tratí všech obtížností. Pouze 12 km je vzdáleno světoznámé alpské středisko Setriere, kde se každoročně konají závody světového poháru a v r. 2006 se zde konaly OH Turín 2006, během nichž v hotelu Edelweis mimo jinými byl ubytován norský král.

Ubytování:

hotel nabízí ubytování ve jedno-, dvou- až čtyřlůžkových pokojích standard s 1 až 2 manželskými postelemi nebo až 4 lůžky, junior suitách (až pro 4 os.) a suitě (až pro 6 os.). Všechny pokoje mají koupelnu (sprcha nebo vana, toaleta, fén), sat. TV, telefon, Wi-Fi a balkón. Junior suity mají oddělenou ložnici od obývacího pokoje se sedací soupravou (až 2 další lůžka pro děti do 12 let). Suita má 3 samostatné ložnice, prostorný obývací pokoj se sedací soupravou a krbem a 2 koupelny.

Vybavení a služby hotelu:

recepce, restaurace, lobby bar, výtah, parkoviště, společenská místnost se sat. TV, úschovna lyží a kol, wellness centrum.

Sport a zábava:

v hotelu: wellness (solárium, jacuzzi - vířivka, sauna, parní lázně)
letní aktivity: v okolí - rafting, canyoning, krytá lezecká stěna, golf (9 jamek - Claviere/Montgenévre, 18 jamek - Sestriere), turistické trasy přímo od hotelu, via ferraty s visutými lanovými mosty (až 500 m dlouhé)
zimní aktivity: lyžařská superoblast Setriere - Vialattea (asi 1,3 km)

Stravování:

snídaně formou bohatého bufetu, možnost dokoupení polopenze.

Vzdálenosti:

lyžařské areály Claviere a Sansicario: cca 1,3 km
centrum Cesana Torinese: cca 100 m
Sestriere: cca 12 km
Turín: cca 90 km
Praha: cca 990-1085 km
Brno: cca 1085-1205 km

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 257 718
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací