Hotel Elite

  Itálie, Emilia Romagna, Cattolica

Hotel Elite

    Itálie, Emilia Romagna, Cattolica
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Město Cattolica je nejjižnější letovisko regionu Emilia Romagna a je ideálním místem pro dovolenou všech věkových kategorií. Nabízí kromě tradičních předností italského Jadranu, tedy upravených písčitých pláží, mírného vstupu do moře a pravého turistického ruchu, také příležitosti ke sportovnímu vyžití pro milovníky kitesurfingu, plachtění, golfu, tenisu nebo cyklistiky. Toto velmi pěkné a prestižní letovisko je typické množstvím fontán, z nichž nejznámější je Tančící fontána. Projít se můžete po moderní přímořské promenádě nebo po pěších zónách s množstvím obchůdků a butiků. Spousta cukráren, kaváren, restaurací a plážových diskoték činí z tohoto města oblíbené místo s nočním životem. Ve městě a okolí se nachází mnoho atrakcí jako např. mořský park Acquario Le navi, vodní park Aquafan a Oltremare v Riccione . Navštívit můžete také nedalekou Republiku San Marino. Velmi zajímavé je i sousední Gabicce Monte odkud je překrásný výhled nebo ve vnitrozemí ležící Gradara, středověké město s dosud dochovanými hradbami v celé délce.

Popis objektu

HOTEL ELITE*** (Via Santa Chiara) se nachází v těsné blízkosti pláže na prosluněném Jaderském pobřeží v letovisku Cattolica. Klientům je k dispozici recepce, 2 výtahy, bazén na střeše hotelu se solární terasou a panoramatickým výhledem, restaurace, barn a společenská místnost s klavírem. Pokoje  jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, klimatizací, trezorem, telefonem, Wi-Fi a balkonem (u většiny). Rodinám s dětmi je v hotelu věnována speciální péče; od možnosti ohřevu vlastních jídel, přes přesnídávky připravované kuchařem až po miniklub a dětské hřiště pro nejmenší. K zapůjčení jsou také dětské kočárky, sedačky na kola, vaničky atd.

, Slevy a zvláštní nabídky

speciální nabídka 5 nocí (28.12. - 02.01.) - polopenze s nápoji, novoroční večeře s hudbou a tancem za 17850 Kč na osobu a 5 nocí (dvoulůžkový pokoj)

Pláž

soukromá k objektu

Vzdálenost od

pláže 200 m, historického centra 1,5 km, centra s obchody 300 m, přístavu Marina di Cattolica 2 km, letiště Aeroporto Federico Fellini 12 km, železniční stanice 2 km

Bazén

bazén panoramatický bazén pro dospělé a děti

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Vybavení objektu

recepce, výtah, 2, Wi-Fi v objektu, restaurace, bar, společenská místnost / salonek

Venkovní dispozice

solární terasa

Strava

snídaně formou bufetu, oběd a večeře výběr z menu, zeleninový bar, nealkoholické nápoje, víno a pivo u polopenze, plné penze a Soft all inclusive. U Soft all inclusive navíc plážový servis v ceně. 

, bezlepková strava

Pro děti lze půjčit

dětská židlička, vanička, zábrany k posteli, ohřívač lahví, sportovní kočárek, sedačka na kolo

Děti

animace, dětské hřiště, dětský koutek, miniklub, možnost ohřevu dětských jídel

Ubytování

pokoj, dvou-čtyřlůžkový - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek 2, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí a případně s jedním lůžkem nebo s patrovou postelí, hlavní budova, balkon, klimatizace, TV, trezor, telefon, sprcha, (sprchový kout), bidet, fén, parkoviště, za poplatek, nástupní dny v období do 26.06. a od 12.09. kdykoli, 27.06. - 11.09. sobota, min. pobyt v období do 27.06. a od 12.09. min. 3 noci, 27.06. - 12.09. min. 7 nocí, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00
pokoj, Standard, jednolůžkový - (počet osob za plnou cenu 1, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj s jedním lůžkem, hlavní budova, klimatizace, TV, trezor, telefon, sprcha, (sprchový kout), bidet, fén, parkoviště, za poplatek, nástupní dny v období do 26.06. a od 12.09. kdykoli, 27.06. - 11.09. sobota, min. pobyt v období do 27.06. a od 12.09. min. 3 noci, 27.06. - 12.09. min. 7 nocí, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Balkón: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 554 806
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací