Euro Youth Hotel & Krone

  Rakousko, Salcbursko, Bad Gastein

Euro Youth Hotel Krone- zima/jaro

  Rakousko, Gasteinertal / Grossarltal, Rakouské termály, Salcbursko, Ski amadé, Bad Gastein, Graukogel, Schlossalm / Angertal / Stubnerkogel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

V srdci úchvatného národního parku Vysoké Taury v Salcbursku leží v nadmořské výšce 1000 m tradiční lázeňské alpské středisko Bad Gastein. Jeho charakteristickou podobu vytvářejí nádherné historické stavby z období „Belle Epoque“, které harmonicky zapadají do vysokohorského prostředí s impozantními horskými masivy. Bad Gastein je ideální místo pro dovolenou v každém ročním období. Je to místo, které leží nad hranicí mlhy a je vyhledávané pro své léčebné klima a mimořádně zdravý vzduch. Jeho atraktivita tkví především v neuvěřitelně pestrém spektru sportovních a rekreačních aktivit, které doplňují nesčetné nabídky v oblasti lázeňské. Není nic krásnějšího, než se po dni vyplněném pohybovými aktivitami oddat lázeňským rozkoším ve Skalních termálních lázních, které nabízejí terapie rozdělené do šesti tematických okruhů. Jsou zde i světově proslulé Bad Gasteinské léčebné štoly, které jsou největší lázeňskou atrakcí. Vzdálenost do Salcburku je 70 km.

Euro Youth Hotel Krone v Bad Gasteinu má ideální polohu v centru Bad Gasteinu. Nachází se v bezprostřední blízkosti lanovky na Stübnerkogel, pouhých 50 metrů od lázní Felsentherme a 150 metrů od vlakového nádraží.

Ubytování

dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky – TV/sat, sprcha/WC, většina pokojů má balkon.

Stravování

snídaně formou bufetu.

Vybavení

výtah, recepce, restaurace, bar, úschovna lyží, bezplatné parkoviště, Wi-Fi v celém hotelu.

Domácí mazlíčci

jsou vítánina vyžádání za příplatek - platba na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Euro Youth Hotel & Krone ***
Vzdálenost od sjezdovky: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 740 859
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací