Európa Fit Hotel

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Hévíz

4/5

Hotel Európa Fit: Pobyt s polopenzí 2 noci

    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Hévíz
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Příplatek za pobyt se zvířetem 18 EUR / den. Platí se na místě.

Hotel Európa Fit

Hotel Európa Fit **** je rodinný wellness hotel ležící v malebném lázeňském městečku Hevíz asi 750 metrů od největšího přírodního termálního jezera v Evropě. Hlavní atrakcí města Hevíz je nejen toto jezero, ale i jeho okolí a památky města. Rozlehlý lesopark, nádherná promenáda plná květů, místní kavárničky a výborné tradiční restaurace zaručeně zpříjemní pobyt.

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat v komfortně zařízených pokojích a apartmánech typu Economy, Standard, Superior a Deluxe. Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, vysoušeč vlasů, telefon, trezor, LCD satelitní televize, balkon nebo terasu, čajový a kávový servis a internetové připojení WIFI. Pokoje Superior mají navíc krásný výhled do zahrady, kávovar Nespresso a přezůvky. V každém pokoji po příjezdu je pro hosty připraven láhev minerální vody.

Rodiny s dětmi mají možnost se ubytovat v nově rekonstruovaných apartmánech se stylovými moderními interiéry. Skládají se z ložnice s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými postelemi a obývací části s rozkládacím gaučem vhodným jako přistýlka pro dvě osoby. Součástí je dále koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, samostatné WC, župan, 2 LCD televize, psací stůl, kulatý stůl se třemi židlemi, trezor, balkon s venkovním nábytkem a sušákem na ručníky, rychlovarná konvice a internetové připojení WIFI. Pokoje jsou vybavené senzory pohybu regulující světlo a teplotu.

Gastronomie

Hotelová restaurace Citrus nabízí mezinárodní a maďarské potraviny, nápoje, speciality i dietní pokrmy. Snídaně a večeře jsou podávány formou bohatých bufetových stolů se skoro 150 druhy potravin.  V hotelu dále najdete Acapulco Grill Garden s terasou, který nabízí jak grilovaná masa, tak vegetariánské speciality. 

Děti

Hotel je přizpůsoben rodinám s dětmi. Pro děti je zde k dispozici dětské menu, dětské židle, postýlky, služba hlídání, dětské programy, koutek,  hřiště a dětský bazén Acapulco. Starší děti se mohou těšit na hernu s Xboxem a počitačovými hry s konzolí Kinect. 

Wellness centrum

Součástí wellness centra je krytý bazén, termální léčivý bazén, vířivka, vnitřní a venkovní bazény a sezonní bazén Acapulco (270 m2) pro rodiny s dětmi. Dále zde najdete Kneippův chodník a saunový svět s finskou saunou, infrasaunou, parní lázní, bylinnou saunou, Frigidáriem, zážitkovými sprchami a relaxační místnosti. Lázeňské centrum Vitalium nabízí speciální masáže (osvěžující, sportovní, tradiční  a z dálného východu), aromaterapie, bahenní zábaly, vodoléčbu (podvodní masáže, koupele), oxygenoterapii, magnetoterapii, inhalace, speciální zábaly, dietní konzultace a další.

Další hotelové vybavení

V hotelu se dále nachází zubní klinika, animační sportovní programy včetně vodního aerobiku, fitness centrum a stolní tenis. Hotel pořádá organizované výlety do okolí. 

Zvířata

Pobyt se zvířetem je možný za příplatek a pouze v období mimo maďarské svátky a  mimo období letních prázdnin. Se svým domácím mazlíčkem se můžete ubytovat pouze v apartmánech typu Standard. 

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat za poplatek na hotelovém parkovišti.

Destinace

Lázeňské městečko Hévíz leží poblíž jezera Balaton. Jeho chloubou je stejnojmenné termální jezero Hévíz, které je největším horkým jezerem v Evropě. Lze se v něm koupat celoročně, přestože v zimě teplota vody o několik stupňů klesá. Zatímco v létě je vyhřátá na 33 až 34 stupňů Celsia, v zimě se drží okolo 26 až 28 stupňů Celsia. Okolí jezera zkrášluje park. Stín pro ty, kteří tu vysedávají na dřevěných lavičkách, zajišťují koruny vysokých stromů. Očím tu jsou pro potěchu pestrobarevné záhony květin. Tráva je pečlivě posekaná.

Co se týče jídla, typické pro tento region jsou u nás známé langoše, různě upravované ryby a velmi populární polévka halászlé. Další lahůdkou jsou místní tvarohové knedlíky polité smetanou a sypané cukrem, kterým se zde říká túrógombóc.

A ještě tip na drink – bílé polosuché víno Cserszegi Füszeres, které chuťově trochu připomíná muškát. Bylo tu oceněno jako víno roku.

Základní cena zahrnuje

  • 2x ubytování, 2x polopenze (formou bohatého bufetu), polední polévka (neplatí v termínu 16.6.-25.8.), minerální voda 0,75l na pokoji v den příjezdu, neomezený vstup do vodního světa (zážitkový bazén, termální bazén, plavecký bazén, whirlpool, dětský bazén, letní rodinný bazén Acapulco ), neomezený vstup do saunového světa (finská sauna, bylinná sauna, parní lázeň, panoramatická sauna ReneSanarium, zážitkové sprchy a relaxační místnost), neomezený vstup do fitness centra, dětské hřiště a dětská herna, účast na sportovních a rekreačních programech, hudební večery s živou hudbou, zapůjčení županu, internetové připojení WIFI

Základní cena nezahrnuje

  • pobytová taxa ve výši 1,7 € osoba od 18 let / noc, poplatek za parkování v garáži cca 8-10 € / noc
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Európa Fit: Pobyt s polopenzí 2 noci ****
Lokalita dle pořadatele: Západní Maďarsko, Hévíz

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Európa Fit Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 702 782
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

Bobina červenec 2014 Hotel Evropa Siófok. Byli jsme spokojeni. I když počasí úplně nevyšlo, měli jsme s sebou kola a využili cyklostezky, která vede okolo celého Balatónu. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Európa Fit: Pobyt s polopenzí 2 noci
    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Hévíz

Cena
5 770 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 702 782

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
5 770 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
165 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
102 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč