Hotel Alpenhaus Evianquelle

  Rakousko, Salcbursko, Böckstein

EVIANQUELLE - Bad Gastein

  Rakousko, Gasteinertal / Grossarltal, Salcbursko, Böckstein, Schlossalm / Angertal / Stubnerkogel, Sportgastein
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

a) 2 - lůžkové pokoje GRAND LIT (cca 18 m2, manželská postel 140 x 200 cm), Spr.+WC, flat-screen TV, rádio, trezor balkon nebo terasa.
b) 2 - lůžkové pokoje STANDARD některé s možností přistýlky (cca 25-35 m2), Spr. nebo vana+WC, flat-screen TV, rádio, trezor balkon nebo terasa.
c) 2 - lůžkové pokoje COMFORT s možností až 2 přistýlek (cca 35-42 m2), Spr. nebo vana+WC, flat-screen TV, rádio, trezor balkon nebo terasa. Nový nábytek.

Vybavení

vstupní hala s posezením, recepce, společenská místnost, snídárna, restaurace, salonek, bar, terasa, úschovna kol, dětský koutek a herna. Wellness: sauna, relaxační místnost, infračervená kabina.

Strava

polopenze: snídaně bufetové stoly, večeře menu o 3 chodech (výběr z hl. jídel) vč. salátového bufetu, v zimě formou bufetu.

Další služby

Dětská postýlka: zdarma (dle dostupnosti)
Hotel akceptuje tyto platební karty (informace bez záruky):
Visa, Mastercard

Koupání

v blízkosti jezera na koupání - vzdálené 2,5 a 3,5 km.
SKALNÍ LÁZNĚ v Bad Gastein (4 km) - jsou vybudované přímo ve skalách a vytváří tak jedinečnou atmosféru. Najdete zde saunový komplex (finská, solární, panoramatická, solná, parní aj.), plavecký bazén, tobogán, vířivka, perlička, skalní sprcha aj., součástí areálu je i fitness.
Jezero GASTEIN s křišťálově čistou vodou (8 km)
ALPENTHERME v Bad Hofgastein (11 km) - velký prostor na hraní pro nejmenší děti, bazének se skluzavkou, vodní multikino, dva tobogány, vnitřní a venkovní bazény.

Parkování

zdarma (dle dostupnosti)

Pobyt se zvířetem

5 Eur / den (bez krmení)

Poloha

hotel leží cca 2,5 km od centra města Bad Gastein, kterému se přezdívá 'Monte Carlo Alp', cca 100 km jižně od Salzburgu, na klidném místě obklopeném lesy a loukami, v nadmořské výšce 1 160 m n. m. Kavárnu a restauraci najdete v blízkosti hotelu, nejbližší obchody jsou vzdáleny 1,5 km. Přímo u hotelu je pěší zóna a místo je tedy ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku a cykloturistiku.
Bad Gastein lázeňské město na úpatí hory Graukogel (2 492 m. n. m) v Národní parku Vysoké Taury je rájem pro sportovní nadšence.
Skalní lázně v Bad Gasteinu mají 17 pramenů o teplotě vody až 46 ° C (blahodárně působí na bolesti nejrůznějšího původu a také při rehabilitaci po zraněních. Pozitivní výsledky jsou dosahovány i v léčbě nemocí jako je astma, bronchitida, chronická bronchitida, záněty dutin a alergická onemocnění). Lázně mají rozlohu 600 m2 a jsou rozděleny na klidovou a zážitkovou zónu. V klidová část: známá skalní hala, bazén s 32°C teplou vodou, infračervená sauna, solné jeskyně, parní lázně, sauny s různými přísadami. Zážitková zóna: dva bazény na různých úrovních s teplou termální vodou a masážními tryskami různé intenzity, 70 m dlouhá skluzavka do vody, vodní kanál s rychlým proudem vody, gejzíry a mnoho dalších vymožeností moderního lázeňského zařízení. V nejvyšším patře lázní se můžete uvolnit v nejrůznějších typech saun a parních lázní - například v lázních s výpary krystalické solanky. Na nejvyšší úrovni se pak můžete ponořit do příjemně teplé vody bazénu s nádherným panoramatickým výhledem. Skalní termální lázně v Bad Gasteinu poskytují celou řadu procedur a terapií pro zdraví, krásu a pohodu (masáže, kosmetická ošetření pleti, zábaly pro zpevnění pokožky a podkožní tkáně, ošetření celulitidy, manikúra, pedikúra)

Poznámka

Pobyt začíná nástupem od 14:00 a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod v den odjezdu.
Kouření v celém hotelu zakázáno.

Programový pobyt č. 1

REKREAČNÍ POBYT:
- ubytování s polopenzí (snídaně bufetové stoly, večeře menu o 3 chodech (výběr z hl. jídel) vč. salátového bufetu), v zimě formou bufetu.
ZDARMA: :
- sauna,
- fitness,
- Wi-Fi,
- zapůjčení kola (pro dospělé, dle dostupnosti),
-parkování

Lyžování

Lyžařská oblast BAD GASTEIN/GASTEINERTAL (od 3,5 km) - 840 až 2300 m n.m., cca 105 km upravovaných sjezdových tratí (33 km modrých, 64 km červených, 4 km černých), 2,2 km freeride zóna, celkem 22 lanovek a vleků (1 gondola, 5 kabinkové lanovky, 10 sedačkových lanovek, 5 vleků). Pro běžkaře: 16 km klasických, 16 km bruslařských, 20 km vysokohorských a 5 km osvětlených tratí. V oblasti jezdí skibus.
Lyžařská oblast Bad Gastein je součástí velké lyž. oblasti SKI AMADÉ, kterou tvoří 5 top lyžařských regionů (Salzburger Sportwelt, Grossarltal, Hochkönig, Gasteinertal a Dachstei) a nabízí až 860 km sjezdovek a 270 km lanovek a vleků.

Celková kapacita

40 pokojů

Akční nabídka
  • VLASTNÍ PRAMEN, který blahodárně působí na nemoci žaludku, ledvin a močového měchýře
  • SLEVA 7=6 v termínech 6.1. - 5.2.21 a 28.2. - 5.4.21 a 18.6. - 26.9.21
Proč k nám?

Proč hotel Evianquelle Bad Gastein:-
- klidná poloha obklopená lesy a loukami
- vlastní PRAMEN, který obsahuje vápník a soli a blahodárně působí na nemoci žaludku, ledvin a močového měchýře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Alpenhaus Evianquelle ***
Vzdálenost od sjezdovky: 4000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 857 121
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací