Hotel Family Olive

Slovensko, Jižní Slovensko, Patince

HOTEL FAMILY OLIVE - Krátkodobý pobyt - Patince

  Slovensko, Jižní Slovensko, Patince
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotel je dvouposchoďový, na přízemí se nachází recepce, restaurace a velká společenská místnost, kde je ping-pongový stůl a dětský koutek 70 m2. V celém hotelu je připojení k internetu přes Wi-Fi.

Ubytování
  • Ve dvoulůžkových pokojích s možností jedné nebo dvou přistýlek s vlastním sociálním zařízením, LED TV, připojením na internet přes Wi-Fi. Pokoje nemají balkon.
  • V rodinných pokojích (dva dvoulůžkové pokoje nebo jeden dvoulůžkový a jeden třílůžkový pokoj – účtují se pevná lůžka) s jedním sociálním zařízením, LED TV, radio, Wi-Fi, dva balkóny a v předsíni je lednička. Minimální obsazenost 3 osoby a maximální obsazenost 5 osob. V pokojích je připojení na internet přes Wi-Fi.
Slevy

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko a služby zdarma. Z celodenního vstupu do bazénového světa Wellness centra**** Patince sleva 30%. Parkovné, neomezený vstup na letní koupaliště a na toboganový svět (3 tobogány: Anaconda, Kamikaze a Family) a rekreační poplatek v ceně pobytu. Možnost úschovy kol v penzionu Korzika zdarma.

Bonusy

20% sleva na vstup do wellness – platí při každé rezervaci

Sleva 10% na keramické výrobky – platí při každé rezervaci

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 271 545
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací