Hotel Felsenhof

  Rakousko, Vorarlbersko, Lech

Hotel Felsenhof, Lech

    Rakousko, Arlberg, Vorarlbersko, Lech, Lech / Zürs am Arlberg
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace a poloha
Tento tříhvězdičkový hotel se nachází ve známém lyžařském středisku Lech am Arlberg. Jen 100 m od lanovky Hinterwies a 500 m od lanovky Schlegelkopf. Do centra je to přibližně 300 m.
Vybavení
Všechny pokoje jsou moderní a pohodlné, vybavené vanou nebo sprchou, toaletou, telefonem, rádiem a kabelovou televizí.
Ubytování
Velmi útulné, vybavené mnoha dřevěnými dekoracemi s celkem 18 pokoji, terasou, halou z borovicového dřeva, výtah, trezor, zavazadlový sklad. V hotelu je zákaz kouření. Zdarma Wi-Fi připojení ve vstupní hale, (v pokojích s dodatečným příplatkem). Hotel nabízí saunu, fit centrum a zdarma dopravu na lanovky a do centra.
Lyžování
Zalyžovat se můžete ve střediscích Lech Zürs nebo St. Anton, které společně tvoří jednu z nejlepších a nejluxusnějších lyžařských oblastí Rakouska, tzv. SkiArlberg.
V Lech Zürs si přijdou na své jak sjezdaři, tak běžkaři, turisté, milovníci přírody a výletů na sněžnicích. V oblasti najdete 40 km turistických tras a 27 kilometrů skvěle upravených běžeckých stop.
Více informací o lyžařském středisku najdete zde
Vhodné/nevhodné
pro páry, singles; novhodné pro vícečlenné rodiny, možnost pouze jedné přistýlky
Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Felsenhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 143 042
dnes zavřeno

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací