Galaxy Beach Hotel

  Turecko, Alanya, Kargicak

3/5

HOTEL GALAXY BEACH

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kargicak
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Příjemný hotel se nachází v letovisku Alanya, v bezprostřední blízkosti písečné pláže. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Antalyi je cca 140 km, od centra Alanye cca 14 km a nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v blízkosti hotelu. K dopravě do centra Alanye lze využít místní autobusovou dopravu, tzv. dolmuše.

Vybavení hotelu

Vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení za poplatek, konferenční místnost, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, vitamin bar (za poplatek), venkovní bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), nepravidelné animační a večerní programy, plážový volejbal, fitness, šipky, stolní tenis.

Vybavení pokoje

Dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, SAT/TV, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek) a balkonem. Standardní pokoje s bočním výhledem na moře jsou k dispozici za příplatek.

Stravování

All inclusive program zahrnuje snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu v hlavní hotelové restauraci. Součástí je lehké občerstvení během dne, káva, čaj a nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v neomezeném množství.

Služby za poplatek

Trezor, minibar, Wi-Fi připojení, sauna, masáže, lékař, biliard, prádelna, žehlení, mini market, vodní sporty na pláži.

Pláž & plážový servis

Hotelová písečná pláž se nachází ve vzdálenosti cca 40 m od hotelu. Pláž je od hotelu oddělena místní komunikací, pro přístup je možné využít podchod. Vstup do moře je místy kamenitý (doporučujeme vhodnou obuv do vody). Lehátka, slunečníky a bar na pláži (nealko nápoje) jsou k dispozici zdarma, matrace za poplatek.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa
  • Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL GALAXY BEACH ****
Lokalita dle pořadatele: Turecká riviéra, Mahmutlar
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Galaxy Beach Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 796
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 12 recenzí

Tereza září 2019 Galaxy Hotel Beach. Hotel na první pohled nevypadá, že by měl odpovídat označení 4*, jsou zjevné vady, jako např. oprýskaná omítka Specializují se ze... celá recenze

Jochec červen 2018 Vítězslav a Věrka J.. Zdravíme. Nemějte strach jestliže někdo napíše špatné recenze na hotel, jeho hosty - v našem případě z 80 procent občany bývalého ... celá recenze

Jana červenec 2017 **** ????????. Katastrofa Jídlo jednotvárné , maso na příděl -zeleniny dostatečné množství Jídlo se nedoplňuje ,je nutné přijít včas Jídelna... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL GALAXY BEACH
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Kargicak

Cena
12 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 796

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
12 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč