Gandia Palace Hotel

  Španělsko, Valencie, Gandía

Valencie pro seniory 55+ - Hotel Gandía Palace

    Španělsko, Valencie
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Akce

PLNÁ PENZE VČ. VODY A VÍNA V CENĚ

Poloha

Hotel Gandía Palace se nachází asi 250 metrů od krásné pláže Gandía Beach. V okolí hotelu naleznete obchůdky, bary a restaurace. Nedaleko od hotelu se nachází také krásný park Clot de la Mota. Grau Gandía je 2 km vzdálené rybářské městečko, kde můžete navštívit rybí trh nebo místní kostel. Mimo jiné můžete také navštívit Borgia palác, Archeologické muzeum nebo jedinečné Fallero muzeum. Autobusová zastávka se spojením do centra městečka Gandía u hotelu. Valencie je od hotelu vzdálena cca 70 km, kam lze dojet vlakem z centra městečka Gandía.

Transfer z letiště do hotelu: cca 1 hod.

Vybavení hotelu

Hotel disponuje 260 pokoji. Naleznete zde, bar, restauraci, venkovní bazén, lehátka u bazénu, parkoviště, recepci 24 hodin denně, SPA a posilovnu (za poplatek), Wi- Fi, konferenční prostory.

Vybavení pokoje

Pokoje s vlastním sociálním zařízením, fénem, televizí, telefonem, klimatizací, minibarem a trezorem (za poplatek), balkon nebo terasa.

Stravování

Plná penze formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři.

Pláž

Krásná široká písečná pláž Gandía beach se nachází cca 250 metrů od hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gandia Palace Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 474 759
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací