Gattei Hotel

  Itálie, Emilia Romagna, Marebello

Hotel Gattei

    Itálie, Emilia Romagna, Rimini
Tento hotel není aktuálně v nabídce

POLOHA:
hotel sa nachádza v časti Marebello, len cca 100 m od pláže.
VYBAVENIE HOTELA:
recepcia, klimatizovaná reštaurácia, 2 výťahy, bar, TV miestnosť. Pes možný.
IZBY:
dvojlôžkové izby s možnosťou jednej resp. dvoch prísteliek (môže byť aj poschodová posteľ), sprcha s WC, fén, TV, telefón, trezor, klimatizácia (za poplatok), balkón.
Strava:
polpenzia resp. plná penzia; raňajky - formou bufetu, večere – výber z menu, zeleninový bufet.
Okolie:
zábavný park FIABILANDIA v Rivazzura, tematický park TALIANSKO v MINIATÚRE vo Viserbe, delfinárium v Rimini, aquapark v Riccione, SAN MARINO – jeden z najmenších štátov sveta a zároveň najstaršia republika, RAVENNA s krásnymi antickými a stredovekými pamiatkami (UNESCO), BOLOGNA - historické univerzitné mesto s krásnymi stredovekými palácmi a kostolmi, FLORENCIA, RÍM
Naša mienka:
jednoduchší hotel s dobrou cenou, vhodný pre menej náročných klientov.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gattei Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 180 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 847 518
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-gattei-emilia-romagna-italie-z1847518/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací