Hotel Gisela

  Rakousko, Tyrolsko, Sautens

Hotel Gisela

    Rakousko, Ötztal, Tyrolsko, Oetz / Hochötz, Sautens
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Öztal a jeho mnohá lyžařská střediska Vám přinesou skvělé zážitky a jsou ideálním místem pro Vaši zimní dovolenou. Dlouhé a široké sjezdovky se táhnout rozlehlým údolím, kde přitahují lyžaře mnohé horské chalupy a hospody na zastávku a doplnění sil. U lanovek pak na děti čekají zábavní parky a nebo celodenní školky. Postarají se o ně jak uvnitř, tak na lyžích. Každý si tu najde své, jak děti, tak dospělí.
Hotel Gisela se pak nachází pouhých 200 metrů od samého centra města Sautens, kde na Vás čekají mnohé obchody. Zastávka skibusu je hned u hotelu. K lyžařskému středisku Hochötz je to asi 2,5 km a na ledovec Rettenbachferner je to pak necelých 50 km. Velmi populární a unikátní vodní a lázeňský svět Aquadome Längenfeld je pak pouhých 20 km. Na stejném místě jsou pak i běžecké tratě.

Ubytování

A: 2 lůžkové pokoje se sprchou nebo vanou, WC a balkón (18 m2)
B: 2 lůžkový pokoj se sprchou nebo vanou, WC, místo k posezení (25 m2)
C: Suite pro 2-3 osoby s vanou, WC a balkónem. Dvě patra. V prvním obývací místnost s rozkládacím gaučem (lůžko pro 3. osobu) a v druhém patře ložnice s manželskou postelí (35 m2)
D: 4 lůžkový dvojpokoj se sprchou, WC, a balkón (50 m2)
Pokoje jsou vybaveny fénem, županem za poplatek (5 EUR / pobyt), minibarem, telefonem, SAT-TV, trezorem za poplatek (3 EUR / pobyt) a ve všech pokojích je nová TV
Dětská postýlka možná kromě ubytování typu 'A'.
Všechny pokoje jsou nekuřácké!

Vybavení

V hotelu Gisela je Vám k dispozici recepce, hotelové lobby, společenská místnost k posezení, místnost vhodná pro čtení, posezení u krbu (kuřácká místnost), WI-FI zdarma v hotelovém lobby, vyhřívaná místnost na vysoušení bot, lyžárna, výtah, parkoviště, snídárna (oddělená od jídelny), a-lá-carte restaurace, bar.
Hotel je nekuřácký!

Aktivity

Pro zpříjemnění pobytu na Vás čeká wellness o celkové velikosti 350 m2. Je tu pro Vás připravený plavecký bazén (6 x 12 metrů), velká parní lázeň až pro 8 osob, finská sauna, jeskynní biosauna, infrakabina, relaxační místnost, vířivka a bazén s ledovou vodou.
Vstup pro děti pouze v doprovodu rodiče. Sauna a vířivka přístupná od 10 let.
Otevírací doba: bazén od 07:00 do 19:30 a sauna je pro Vás otevřena od 15:00 do 19:30.
Za poplatek je zde možnost využití solária (7 EUR / 20 min.) nebo masáží (po domluvě na místě).
Pro sportovce je zde zřízeno fitness.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 085 350
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací