SPA HOTEL GOETHE

  Česko, Karlovarský kraj, Františkovy Lázně

3/5

GOETHE SPA & MEDICAL HOTEL - Lázně na zkoušku - Františkovy Lázně

  Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Nahlédněte do vstupní haly s recepcí a příjemným posezením a během chvíle se tu budete cítit jako doma. Hotel nabízí různé typy pobytů osvědčené dlouholetou tradicí za výhodné ceny. Některé z útulných pokojů vám umožní nádherný pohled na celou promenádu. V případě, že dostanete chuť na něco sladkého nebo dobrého, můžete si zaskočit vedle do kavárny „Markétka” nebo restaurace „U Fausta”. V hotelu je léčebné oddělení a lékař, hotel má přímé propojení s lázeňským hotelem Savoy (léčebné oddělení, kavárna), internetový koutek, denní tisk, knihovna, fitness koutek, půjčovna jízdních kol a nordic walking holí, praní a žehlení prádla, nabídka kulturních a výletních programů. Léčí se zde nemoci srdce, krevního oběhu, onemocnění pohybového ústrojí, gynekologických nemocí včetně neplodnosti a následné onkologické péče, v nabídce máme také velmi oblíbené wellness pobyty.

V nejbližším okolí se nachází Františkovy Lázně – františkovy Lázně byly založeny 27. dubna 1793 jako Ves císaře Františka a v roce 1807 jim byl úředně přiznán název Františkovy Lázně. Pojmenovány jsou podle císaře Františka I., který je považován za jejich zakladatele.

Ubytování

Jednolůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi.. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora. Velikost pokoje 10–12 m2 a velikost postelí 90×200 cm. Dvoulůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora. Velikost pokoje 15–20 m2 a velikost postelí 2× 90×200 cm. Jednolůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do klidné lázeňské ulice, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 13–20 m2 a velikost postelí 90×200 cm. Dvoulůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do klidné lázeňské ulice, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 20–30 m2 a velikost postelí 2× 90×200 cm. Jednolůžkový pokoj comfort plus je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do klidné lázeňské ulice, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 10–20 m2 a velikost postelí 90×200 cm. Dvoulůžkový pokoj comfort plus je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem, zrcadlem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi. Pokoje jsou s výhledem do klidné lázeňské ulice, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 15–30 m2 a velikost postelí 2× 90×200 cm.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se stravou zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro pobyty Lehká léčebná kúra relax, Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intensive – Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intenzivní lymfový týden a Seniorský pobyt na 4 a 5 nocí.

Základní cena zahrnuje

  • Lázně na zkoušku
  • polopenze (snídaně formou bufetů, večeře servírované – výběr ze 3 hlavních jídel + saláty z rautu) vstup do sauny 1 procedura / noc k výběru z uvedené nabídky Suchá masážní vana Uhličitá koupel Perličková koupel Vířivá regenerační koupel Lymfatická koupel Anticelulitidní koupel MIX (vířivá koupel s perličkou) Parafínový zábal rukou Oxygenoterapie Kneippův chodník – šlapací bazénky 1× klasická / aromatická částečná masáž 20 min Každou proceduru je možné vybrat pouze 1× na osobu / pobyt. Prosíme o upřesnění procedur nejpozději do 7 dní před příjezdem. Rozpis procedur pro Vás připravíme předem, obdržíte ho při příjezdu. volný vstup na živou hudební produkci do Lobby baru Hotelu Savoy volný vstup na taneční večery v hotelu Savoy
  • Cena na osobu / 3 noci s polopenzí a programem. Minimální délka pobytu přes silvestrovský pobyt je 4 noci.
  • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se stravou zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro pobyty Lehká léčebná kúra relax, Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intensive – Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intenzivní lymfový týden a Seniorský pobyt na 4 a 5 nocí.

Základní cena nezahrnuje

  • Dětská postýlka
  • Parkování (na vyžádání)
  • Pobyt se psem do 12 kg a max. 40 cm

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: GOETHE SPA & MEDICAL HOTEL - Lázně na zkoušku - Františkovy Lázně
Lokalita dle pořadatele: Západní Čechy, Františkovy Lázně

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

SPA HOTEL GOETHE ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 595 025
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

3/ 5 2 recenzí

Andrea únor 2019 Hotel Goethe. Mariánské Lázně jsou mým 2. domovem a jezdíme sem již dvacet let. Hotel Goethe je v klidné oblasti a pokud jedete autem, tak není ... celá recenze

sokol říjen 2017 Hotel Goethe Mariánské Lázně - katastrofa. Chcete si obnovit vzpomínkly na rekreace ROH za totáče? Pak je hotel Goethe správná volba. Pár přežívajících soudruhů na recepci... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Nezávazná objednávka

GOETHE SPA & MEDICAL HOTEL - Lázně na zkoušku - Františkovy Lázně
  Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka

Cena
3 600 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 595 025

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
3 600 Kč
příplatek za dětskou postýlku
0
0 Kč