Hotel Goisererhof

  Rakousko, Horní Rakousko, Bad Goisern am Hallstättersee

Hotel Goisererhof – Bad Goisern

  Rakousko, Horní Rakousko, Rakouská jezera, Solná komora, Bad Goisern am Hallstättersee, Halštatské jezero
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rodinný hotel leží v centru městečka Bad Goisern, nedaleko nádraží a parku. Hallstatt 11 km, Bad Ischl 8 km. Lanovky Gosau 18 km

Jezero Hallstättersee ca 4 km.

Ubytování

útulně zařízené pokoje s koupelnou a WC, TV, telefonem, některé mají balkon a wi-fi. Dvoulůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek jsou učené pro 2 dospělé a 1-2 děti do 14,9 let; jednolůžkový pokoj na vyžádání.

Stravování

polopenze – bufetová snídaně, večeře 3chodové menu

Vybavení

restaurace, výtah, wellness se saunou, bylinkovou parní lázní a odpočívárnou, konferenční místnosti, společenská místnost s wi-fi zdarma, parkoviště zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Goisererhof ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 390 030
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací