Hotel Golf

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Folgaria

Golf Hotel: Rekreační pobyt 7 nocí

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Folgaria, Folgaria / Lavarone
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Golf Hotel

Golf Hotel **** leží v městečku Folgaria, v těsné blízkosti 18jamkového golfového hřiště a lyžařských sjezdovek. Nabízí moderní interiéry, krásnou lokalitu, stylové ubytování, vnitřní bazén, wellness centrum, restauraci, bar a animační programy pro děti v hlavní sezoně.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat ve dvoulůžkových pokojích typu Standard, v prostornějších pokojích typu Superior nebo v rodinných pokojích se dvěma místnostmi pro max 4 osoby. Pokoje typu Standard a Superior se nacházejí v centrální části hotelu. Pokoje typu Superior s přistýlkou a rodinné pokoje se nachází ve vedlejší budově přímo propojené s centrální částí. Pokoje jsou zařízeny v tradičním horském stylu. Ke standardní výbavě patří parketová podlaha, koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, vysoušeč vlasů, toaletní potřeby, televize, trezor, minibar, telefon a WIFI. Část pokojů Standard a všechny pokoje typu Superior mají balkon. Některé rodinné pokoje mají vnitřní podkroví.

Gastronomie

V hotelové restauraci se připravují speciality místní i mezinárodní kuchyně. V ceně zájezdu je bufetová snídaně a bufetová večeře. Snídaně se podávají od 7:30 do 09:30 a večeře od 19:30 do 21:00. Jednou za týden se pořádá typická italská večeře. Na skleníčku osvěžujícího nápoje láká hotelový bar otevřený denně od 8:00 do půlnoci.

Wellness centrum

Součástí hotelové nabídky je vnitřní bazén s panoramatickými výhledy a wellness centrum se saunou, tureckou lázní, zážitkovými sprchami a relaxačním koutkem s bylinkovým čajem. Objednat si můžete také masáže nebo kosmetické ošetření.

Vstup do wellness centra je za příplatek a není povolen osobám mladším 16 let. Děti mladší 16 let mohou využívat bazén v doprovodu dospělé osoby.

Hotelové služby

Dále se v hotelu nachází 24hodinová recepce, možnost platby kartou, miniclub s animačním programem pro děti od 4 do 12 let v období vysoké letní a zimní sezony, výtah, fitness centrum (nutná rezervace), úschovna lyží a internetové připojení WIFI.

Zvířata

Zvířata do 15 kg jsou v hotelu vítána. Za pobyt s domácím mazlíčkem se účtuje poplatek ve výši € 20,00 za den. Poplatek se hradí na místně na recepci.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat zdarma před hotelem nebo za poplatek v hotelové garáži.

Destinace

Alpe Cimbra je náhorní plošina v severoitalské provincii Trentino jihovýchodně od Trenta. Hlavními středisky jsou velmi oblíbené rodinné resorty Folgaria, Lavarone a Lusern. Tato vysokohorská pastvina s kouzelnými horskými vesničkami a průzračnými potoky je cílem letní i zimní dovolené. Hlavními lákadly kromě upravených sjezdovek a snow parků je jezero Lavarone nebo vodopád Hofentol.  V zimě je největší atrakcí lyžařský okruh Skitour dei Forti vedoucí podel pevností z druhé svěové války a propojující oblasti Folgaria a Lavarone.

Lyžařské středisko Folgaria leží 20 km jižně od města Trento. Nabízí krásné historické centrum, mnoho restaurací a obchůdků a  74 plně zasněžovaných upravených převážně modrých a červených sjezdovek. V rámci jednoho skipasu lze lyžovat i na sjezdovkách sousedního střediska Lavarone, který je většinou méně vytížený. Folgaria se svým nadstandardním počtem snowparků, lyžařských školek a pojízdných koberců je ideálním místem pro rodiny s dětmi. I přes nižší nadmořskou výšku je zde díky umělého zasněžování jistota sněhu až do začátku dubna. V areálu najdete celkem tří snowparky (Jurassik Snowboard Park, Mazinga a Prinze) se skoky a překážkami všech úrovní. Nejmenší lyžař mohou dovádět v parku Baby Park Costa. Zklamaní nebudou ani nadšenci do freeridu.

Kromě sjezdových tratí jsou zde k dispozici i 45 km upravených běžkařských stop.

Mapka lyžařského střediska

Lyžařské informace

Středisko Folgaria / Fiorentini

Poloha: 1200 – 1850 (převýšení 650 m)

Celková délka sjezdovek: 70 km (37,5 km modrých, 28,5 km červených, 4 km černých)

Celkový počet vleků: 22 + 8 koberců

Středisko Lavarone

Poloha: 1174 – 1600 m (převýšení 426 m)

Celková délka sjezdovek: 30,4 km (22,4 km modrých, 6 km červených, 2 km černých)

Celkový počet vleků: 8 + 6 koberců

 

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 212 003
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací