Grand Hotel Europa

  Rakousko, Tyrolsko, Innsbruck

Hotel Grand Hotel Europa

    Rakousko, Axamer Lizum, Tyrolsko, Innsbruck
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

V hotelu Grand Hotel Europe moderním italským hi-tech designem se setkáte s uklidňující tyrolskou pohostinností na křižovatce kultur mezi Mnichovem, Milánem, Curychem a Vídní. Innsbruck je jen 5-hvězdičkový hotel kombinuje historii a budoucnost jako první volba na mnoha akcích a konferencích.

Umístění a vzdálenost

Centrum: Goldenes Dachl Innsbruck 1 km, Vlakové nádraží: Hauptbahnhof Innsbruck 200 m, Letiště: Innsbruck 4,5 km.

Obecná zařízení

Recepce, hala / lobby, internetový koutek: zdarma, WLAN: zdarma, výtah, parkování: zdarma, garáž: , Restaurace: 1hvězdičková restaurace Europastüberl, Bar, Seminář, Použití obchodního centra.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako další lůžkoviny ve všech typech pokojů, vana / sprcha / WC, Vysoušeč vlasů, Klimatizace, Topení, Minibar: platí se na místě, Rádio, Telefon, SAT TV, WLAN: 1 láhev minerální vody v pokoji při příjezdu, čaj a kávovaru na pokoji.

Typy pokojů a apartmánů

1 lůžko / sprcha / WC, Europa Standard, 20 - 23 m2, 2 lůžka / sprcha / WC, Europa Standard, 20-23 m2, vana / sprcha / WC, Europa Comfort, 24 - 28 m2.

Stravování

Snídaně, Snídaně formou bufetu.

Aktivity

Posilovna.

Děti

Dětská postýlka.

Smíšený

Kreditní karty: Debit Card / EC Card, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Přístupnost pro vozíčkáře: Ne, Příjezd od: 15:00 hodin, Odjezd: 11:00 hodin.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 333 338
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací