Grifid Hotel Bolero

  Bulharsko, Zlaté písky

Grifid Club Hotel Bolero

  Bulharsko, Zlaté písky
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Moderní osmipodlažní hotel se nachází v oblíbeném bulharském letovisku Zlaté písky. Hotel se nachází v krásné zahradě o rozloze přibližně 15 000 m2. Od centra ho dělí jen asi 500 m a nejbližší autobusová zastávka je vzdálena asi 400 m od hotelu. Letiště Varna je vzdáleno přibližně 35 km od hotelu.

Pláž

Pláž se nachází přímo u hotelu (50 m) - slunečník a dvě lehátka s matrací jsou k dispozici zdarma na pokoj.

K dispozici pro hosty

Recepce, směnárna, zahrada, 6 restaurací - hlavní restaurace Bolero, restaurace s terasou, restaurace a'la carte: Old House, Asia, Tex Mex, 4 bary, mimo jiné bar u bazénu, bar na pláži, 3 bazény (2 venkovní a vyhřívaný vnitřní bazén s vířivkou)..

Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Stravování

Ultra All Inclusive - stravování formou bufetu v hlavní restauraci: snídaně: 07:30-10:00, oběd: 12:30-14:00, večeře: 18:00-21:30. Dále v restauraci na terase - snídaně - podává se pouze v hlavní sezóně (08:30-10:30), kontinentální snídaně (10:30-11:30), oběd (12:00-14:00), svačina (14:00-17:00), večeře (18:30-21:30). Kromě toho je k dispozici široký výběr místních alkoholických a nealkoholických nápojů v baru u bazénu, plážovém baru a také v Relax baru.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí animaci pro děti i dospělé pod vedením týmu profesionálů. Program aktivit pro dospělé zahrnuje vodní aerobik, jógu, zumbu, pilates, nordic walking. Dále stolní tenis, basketbal, volejbal, vodní pólo. Speciální aktivity pro děti, např. minidiskotéka, hry na xboxu. Za příplatek: hamam, sauna, masáže, kulečník, potápění, bowling, minigolf..

Místní kategorie
****
Názor CK

Dobrá třída hotelu s výhodnou polohou doporučovaná zejména těm, kteří chtějí ochutnat širokou nabídku atrakcí letoviska Zlaté písky. Velkou výhodou je stravování formou Ultra All Inclusive..

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti u stanoviště CK 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letový řád sledujte na r.pl/rozklady.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři, fakultativní výlety atd.
Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grifid Hotel Bolero ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 704 556
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací