Hotel Hirlatz

Rakousko, Horní Rakousko, Hallstatt

Hotel Hirlatz Hallstatt

    Rakousko, Horní Rakousko, Rakouská jezera, Solná komora, Hallstatt, Halštatské jezero
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Hotel Hirlatz*** je příjemný tříhvězdičkový hotel s welness, nachází se asi 20 minut chůze od historického centra města Hallstatt a Hallstattského jezera v regionu Salzkammergut. Cyklostezky a turistické cesty v blízkosti hotelu.

Proč si vybrat hotel Hirlatz
  • ubytování v atraktivní lokalitě hornorakouské Solné komory
  • síť cyklostezek a tras pro horská kola v blízkosti hotelu
  • využívání wellness
  • možnost půjčení kol
  • dětská postýlka zdarma na vyžádání
  • domácí mazlíčci povoleni (za příplatek)
Ubytování

Hotel Hirlatz je menší hotel s recepcí. Většina pokojů má balkón, všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, fénem. TV a WIFI připojení na pokojích.

Vybavení

Restaurace s venkovním posezením, zahrada a dětské hřiště. K dispozici wellness centrum se saunou, infračervenou kabinou a   Kneippovými lázněmi, kde si můžete užívat nerušenou relaxaci po dobu Vaší dovolené.

Hoteloví hosté mají k dispozici sušárnu na boty a bundy. Parkování u hotelu.

Strava

V ceně pobytu snídaně.

Možnost dokoupení polopenze  (platba na místě 16 €/za osobu a menu). V případě ubytování s polopenzí je večeře o třech chodech s výběrem ze tří hlavních jídel (1 vegetariánská varianta).

Aktivity v místě pobytu

Pěší túry, cyklistické výlety v okolí, výlety lodí po jezeře Hallstatt, půjčení lodí, potápění.

Dostupné služby v této lokalitě:

Na vyžádání v CK.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Hirlatz
Vzdálenost od sjezdovky: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 496
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací