Hotel Il Casale Di Roma

Itálie, Lazio, Řím

Hotel Il Casale di Roma

  Itálie, Lazio, Řím
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Hlavní město Itálie, Roma, také nazývané jako „věčné město“, je jedním z nejstarších evropských měst, bylo založeno roku 753 př.n.l., podle starodávné legendy Romulem a Remem. Nalezneme zde velké množství kulturních památek jako je Forum Romanum, Koloseum, Fontana di Trevi, Andělský hrad a mnohé další. Součástí města je i vnitrozemský suverénní městský stát Vatikán, kde můžete navštívit monumentální baziliku Sv. Petra, Komnaty Borgiu nebo Sixtinskou kapli, která slouží jako oficiální soukromá kaple papeže.

Popis objektu

Hotel IL CASALE DI ROMA (Via Flaminia) je krásný statek na římském venkově, jen pár minut vzdálen od okruhu Grande Raccordo Anulare a cca 13 km od centra Říma Piazza del Popolo - Via del Corso. Byl postaven ve 20. letech jako zemědělská usedlost, v roce 2012 zrekonstruován a nyní je součástí ekologické farmy s olivovými háji, ovocnými sady, vinicemi, zeleninovými, ovocnými a bylinkovými záhony, s chovem ovcí, drůbeže, koní a oslů. Produkty z farmy jsou dodávány do hotelové restaurace a farma je také využívána k výukovým účelům a exkurzím.

Hotel nabízí ubytování v sedmi dvou až čtyřlůžkových pokojích, všechny s vlastním sociálním zařízením, TV SKY, Wi-Fi, trezorem, klimatizací, některé s krbem. Pro klienty je dále k dispozici soukromé parkoviště, venkovní bazén (v provozu červen - září) zahrada, restaurace (možnost bezlepkové a vegetariánské stravy), pizzerie, konferenční sál, bezbariérový pokoj na vyžádání. Zvýhodněná cena pro skupiny.

Bazén

bazén v provozu červen - září

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Vybavení objektu

recepce, Wi-Fi v objektu, restaurace, pizzerie

Venkovní dispozice

zahrada, prostorný pozemek, uprostřed zeleně

Strava

bezlepková strava, na vyžádání, vegetariánská strava, na vyžádání

Děti

dětské hřiště

Ubytování

pokoj, dvoulůžkový - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí, klimatizace, topení, na vyžádání, bez patrových postelí, TV, SKY, Wi-Fi na pokoji, trezor, sprcha, parkoviště, nástupní dny kdykoli, příjezd 14:00, odjezd 10:00

pokoj, třílůžkový - (počet osob za plnou cenu 3, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí a dalším lůžkem, klimatizace, topení, na vyžádání, bez patrových postelí, TV, SKY, Wi-Fi na pokoji, trezor, sprcha, (sprchový kout), parkoviště, nástupní dny kdykoli, příjezd 14:00, odjezd 10:00

pokoj, čtyřlůžkový - (počet osob za plnou cenu 4, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj se dvěma manželskými postelemi nebo s manželskou postelí a dvěma samostatnými lůžky, klimatizace, topení, na vyžádání, bez patrových postelí, TV, SKY, Wi-Fi na pokoji, trezor, sprcha, parkoviště, nástupní dny kdykoli, příjezd 14:00, odjezd 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 290 076
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací