Iris Hotel Crvena Luka Resort

  Chorvatsko, Severní Dalmácie, Crvena Luka

Hotel Iris Crvena Luka: Pobyt se snídaní 7 nocí

    Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar, Biograd na Moru, Crvena Luka
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Sleva First minute 20% platí do 31.11.2020. Podmínkou je úhrada 50% zálohy do 15.12.2020
Sleva First minute 15% platí do 28.02.2021. Podmínkou je úhrada 50% zálohy do 15.03.2021
Akce 7=6 platí do 30.4. na pobyty uskutečněné v období od 11.6. do 10.9.
Akce 5=4 platí do 30.4. na pobyty uskutečněné v období od 2.4. do 10.6. a od 11.9. do 15.10.
Podmínkou akcí 7=6 a 5=4 je úhrada 50% nevratné zálohy.
Výše zmíněné akce nelze kombinovat.

Hotel Iris Crvena Luka

Hotel Iris **** je součástí exkluzivního resortu Crvena Luka ****, který se může pochlubit unikátní kombinací krásné přírodní scenérie a moderního designu. Rezort se nachází pár minut od písčité pláže uprostřed borovicových hájů s bezpočtem malebných pěších stezek a krásných výhledů na moře. Je ideální volbou pro lidí, kteří mají rádi klid a soukromí, ale zároveň ocení bohatou nabídku sportovních a společenských aktivit.  Rezort nabízí ubytování v několika hotelech, apartmánech a luxusních vilkách, širokou nabídku gastronomických zařízení, dětské hřiště, plážový volejbal, tenisové kurty, wellness centrum s vnitřními a venkovními bazény a konferenční prostory.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat ve dvou a třílůžkových pokojích typu Standard s balkonem. V nabídce jsou i pokoje pro tělesně postižené. Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovým koutem, sušička na vlasy, bidet, župan a pantofle, 32 palcová televize s plochou obrazovkou a satelitními programy, telefon s přímou volbou, pracovní stůl, mini bar, trezor, individuálně nastavitelná klimatizace, WIFI a balkon s výhledem do parku.

Gastronomie

Výborné speciality středomořské a mezinárodní kuchyně s širokou nabídkou vegetariánských a bezlepkových jídel můžete ochutnávat v Centrální restauraci Il Doge s terasou a úchvatným výhledem na moře. Nejmladší hosté se mohou těšit na zmrzlinový bar Gelateria Gelatiamo s domácími mraženými pochoutkami, smoothie, mléčnými koktejly, domácími koláčky nebo čerstvě vymačkanými ovocnými džusy. Pro milovníky italské kuchyně je zde Italian Pizzeria&Bistro Mamma Rosa. Gurmánská Restaurace a la carte Il Moro zase nabízí pestrý výběr ryb, mořských plodů a masových specialit doplněný o výborné národní i zahraniční vína. Na skleničku míchaného nápoje lákají plážový Beach bar Movida, střešní bar Roof Top Bar s okouzlujícím výhledem na zátoku a s unikátní možností obdivovat zdejší západy slunce a stylový Movie Bar s filmovými ikonami.

Wellness centrum

V rezortu se dále nachází wellness a lázeňskě centrum Energy Clinic s vyhřívaným vnitřním plaveckým bazénem, tureckou lázní, finskou saunou, relaxační místnosti, masážním salonkem, nabídkou kosmetických a tělových ošetření a fitness centrem. V letní sezoně je k dispozici venkovní bazén. V rezortu nechybí půjčovna kol, aut, loděk a kajaků.  

Sport a rekreace

Milovníci aktivního odpočinku a zábavy se mohou těšit na vnitřní a venkovní fitness zónu, vodní sporty, mini golf, multifunkční hřiště pro míčové hry, tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, stezky na jogging, venkovní šachy, vodní aerobik, plážové party, živou hudbu a bohatý animační program.

Děti

Rezort je doslova rájem pro rodiny s dětmi. Kromě písečné pláže a široké nabídky sportovišť děti určitě ocení zdejší dětské hřiště, mini klub, zmrzlinový bar s dětskými pochoutkami  a zábavný animační program. 5 km od rezortu se nachází rodinný zábavný park Fun Park Mirnovec otevřený každý víkend od 12 do 20 hodin. Najdete zde horské dráhy, velké ruské kolo, westernové městečko, pirátskou zátoku, cirkusové představení a další atrakce pro celou rodinu.

Hotelové služby a vybavení

V rezortu dále najdete 24 hodinovou recepci, směnárnu, bankomat, obchod a konferenční prostory.

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat poblíž hotelu.

Zvířata

Ubytování se zvířetem není v rezortu možné.

Okolí

Za návštěvu určitě stojí národní parky Plitvická jezera, Krka, Kornati, Jezero Vrana, Paklenica nebo Velebi, kanoe safari na řece Zrmanja, římská města Šibenik, Trogir a Split nebo tisícleté město Zadar. Milovníci zážitků si mohou zajezdit na koni a zarybařit u jezera Vrana, pozorovat ptáky v Ornitologickém centru v národním parku Vrana nebo vyrazit na cyklistickou výpravu a prozkoumat malebné okolí.

Destinace

Biograd na Moru je malé přímořské městečko v regionu Severní Dalmácie v Chorvatsku. Město je známé svými krásnými plážemi, přírodními krásami a historickými památkami. Pláže v Biogradu jsou písčité a oblázkové, s čistou a průzračnou vodou. Nejznámější z nich je pláž Dražica, která je vybavena různými vodními sporty a má plážové bary a restaurace. Mezi turistické zajímavosti v Biogradu patří historické centrum města s kostelem sv. Anastázie a pevnost sv. Petra, která nabízí úchvatné výhledy na město a okolní krajinu. Dalšími oblíbenými aktivitami jsou procházky po přírodních parcích Vranské jezero a Telašćica, které jsou oblastí s bohatou faunou a flórou.

Biograd na Moru je také ideálním výchozím bodem pro návštěvu mnoha blízkých ostrovů a měst. Mezi nejoblíbenější z nich patří návštěva historického města Zadar, pláže na ostrově Pašman a vodopády v národním parku Krka.

4km od Biogardu na Moru se nachází velmi oblíbený rodinný zábavní park Fun Park MIRNOVEC.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, 7x snídaně, vstup do vnitřního a venkovního bazénu, minigolf, dětské hřiště, animační program, WIFI

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu ve výši 1,35 € / dospělý / den, poplatek za parkování
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Iris Crvena Luka: Pobyt se snídaní 7 nocí ****
Lokalita dle pořadatele: Severní Dalmácie, Biograd na Moru

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iris Hotel Crvena Luka Resort *****
Typ pláže: betonová plata, písčitá
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 660 198
dnes 8–19 h

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Iris Crvena Luka: Pobyt se snídaní 7 nocí
    Chorvatsko, Severní Dalmácie, Zadar, Biograd na Moru, Crvena Luka

Cena
32 010 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 660 198

Pobyt

1. dospělá osoba na pevném lůžku
1
32 010 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
1
17 960 Kč
povinný příplatek za polopenzi - dítě 6-13 let
0
2 590 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
690 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
440 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč