Hotel Isis & Spa

  Turecko, Bodrum, Gümbet

4/5

Hotel ISIS GODDESS

    Turecko, Bodrum, Egejská riviéra, Gümbet
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Gumbet

Poloha

Hotelový komplex hlavní budovy a bungalovů s jedinečným výhledem na záliv se nachází v klidné oblasti, cca 2 km od známého letoviska Gumbet s nabídkou zábavy a nákupních možností, cca 4 km od centra Bodrumu a cca 40 km od letiště.

Vybavení

Recepce, hlavní restaurace, 4 a la carte restaurace, 3 bary, snack bar, konferenční místnost, WiFi zdarma v lobby; za poplatek internetová kavárna, půjčovna aut, kadeřnictví. Bazén s oddělenou částí pro děti, krytý bazén; lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Sport a zábava

Tenisové kurty (osvětlení, vybavení a lekce tenisu za poplatek), stolní tenis, fitness, šipky, aerobik, plážový volejbal, animační programy pro dospělé i děti, miniclub, sauna, turecké lázně; za poplatek vodní sporty na pláži, lekce potápění, Spa centrum - vířivka, různé druhy masáží, aromaterapie, kosmetické procedury.

Ubytování

Dvoulůžkové bungalovy v klubové části s možností až 2 přistýlek pro děti mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, minibar, telefon, set pro přípravu kávy a čaje, balkon; za poplatek trezor. Za příplatek bungalovy s výhledem na moře nebo prostorné dvoulůžkové pokoje v hotelové části se stejným vybavením jako bungalovy.

Stravování

Ultra all inclusive zahrnuje plnou penzi (snídaně, obědy, večeře) formou bufetu, odpolední občerstvení (káva, čaj, zákusky, zmrzlina), noční občerstvení a neomezenou konzumaci alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných nápojů v časech a místech určených hotelem. 1x za pobyt možnost večeře v restauraci s obsluhou (nutná rezervace).

Pláž

Písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře, z mola vstup po schodech, se nachází přímo u hotelu, lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Tipy pro správnou volbu

- ideální hotel pro rodinnou dovolenou
- přímo na pláži
- na dosah letovisko Gumbet a Bodrum
- bohaté sportovní vyžití

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Isis & Spa *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 898 029
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Bodrum

4/ 5 2 recenzí

Jarka září 2018 Nádherná dovolená. Skvělá organizace při příletu na letiště. Při příjezdu celého autobusu na hotel proběhlo rychlé ubytování. Hotelové ubytování je v... celá recenze

Lenka 33 let září 2018 Hodnocení hotelu Hotel Isis Godess Turecko. Zázemí hotelu jako recepce, lobby bar, chodby jsou velice příjemné a luxusní. Jezdí sem mnoho Turků, Rusů, Čechů je zde poměrně má... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-isis-goddess-bodrum-turecko-z898029/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací