Hotel Apartments im Jägerhof

  Rakousko, Tyrolsko, Sankt Johann in Tirol

Hotel Jägerhof

    Rakousko, St. Johann in Tirol, Tyrolsko, Sankt Johann in Tirol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Jägerhof  je rodinný hotel postavený v klasickém tirolském stylu se dřevěným zdobením. Hotel se nachází přímo u lanovky lyžařského areálu Venet(780 - 2212m)  se středisky Landeck-Zams-Fliess(22 km sjezdovek, 7 vleků a lanovek). Z hotelu si můžete užít příjemnou procházku do centra města (600m), kde si můžete nakoupit nebo navštívit místní restaurace. Velmi dobře dostupný je též St.Anton am Arlberg( 25 min jízdy), či středisko Serfaus-Fiss-Ladis (32 min jízdy autem). Domácí zvířata povolena

Ubytování

pokoje se spchou a WC,  fén, koupací plášť je možno zakoupit, balkón nebo terasa, někde sedací kout, telefon,  rádio, kabel-TV.
A: 2-3 lůžkový pokoj Lavendel - vana/sprcha/WC/balkon - 26m2
B: 2-4 lůžkový pokoj  Melisse - vana/sprcha/WC/balkon - 36m2

Vybavení

recepce, Lobby, zimní zahrada, Stube, WI-FI zdarma, lyžárna, sušárna, výtah  jídelna, restaurace, bar, seminární místnost, terasa.

Aktivity

wellness - vnitřní bazén 11x5m2, pára, sauna, finská sauna, sauna s bylinným aroma, infra-červená kabina, odpočinkové prostory, posilovna,masáže za příplatek
týdně vycházky se sněžnicemi

Slevy

děti na pokoj s rodiči do 6 let 100%, 6 - 11 let 50%, 11 - 16 let 30%, nad 16 let 10%

Pobyt

7 nocí v termínech 22.12. - 06.01.+ 26.01. - 02.03.2019

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 085 379
dnes zavřeno

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací