Familien & Wohlfühlhotel Johanneshof

  Rakousko, Salcbursko, Hinterglemm

Hotel Johanneshof Hinterglemm

    Rakousko, Saalbach / Leogang, Salcbursko, Hinterglemm, Saalbach / Hinterglemm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Rodinně zařízený hotel Johanneshof s wellness leží na velmi klidném místě v městečku Saalbach Hinterglem, u hranic Tyrolska. Pouhých 100 metrů od hotelu najdete bary, restaurace a obchody. Hotel je obklopen nádherným panoramatem Kitzbühelských Alp. Ke strávení příjemné dovolené vás zvou krásně zelené louky a křišťálově čistá jezera.

Proč si vybrat hotel Johanneshof
  •  k pobytu letní turistická slevová karta Saalbach Hinterglemm JOKER CARD
  •  wellness
  •  disco-, kino-, Wii večery; společenská místnost se spoustovu volnočasových aktivit
  •  * možnost domácích mazlíčků (za poplatek)
Ubytování

Komfortně zařízené pokoje se sprchou, WC, kabelovou TV s plochou obrazovkou a rádiem, fénem. K dispozici WiFi a balkon. 

V hlavní budově: dvoulůžkový pokoj (economy, ca. 20m2), dvoulůžkový pokoj s možností až 1 přistýlky (ca. 22 m2) a vícelůžkové pokoje (2-4 osoby, ca. 28m2) - manželská postel a patrová postel. V nové budově: dvoulůžkový pokoj Komfort (ca. 22m2) + telefon a trezor.

Vybavení

Renovovaný, okouzlující hotel s krbem, barem a recepcí + novostavba, společenskou místností, sluneční terasou s panoramatickým výhledem, výtahem, úschovnou kol, prádelnou.  Louka s lehátky a slunečníky.

Wellness: sauna, infračervená kabina, parní lázeň, relaxační místnost. 

Zábava: možnost vypůjčení společenských her, společenská herní místnost se stolním tenisem, stolním fotbalem a šipkami. Společenská místnost pro disco-, kino-, Wii- večery. Dětská herna, volnočasový areál s dětským hřištěm a minigolfem.

Stravování

V ceně pobytu all inclusive light. Snídaně formou bufetu od 8:00 do 10:00 hodin, večeře o 4-5 chodech s možností výběru s pečivem a salátovým bufetem (děti možnost volby z dětského menu), od 10:00 do 17:00 hodin různé džusy z džusového baru. Různé tématické večery.

Aktivity v místě pobytu

Peší túry (400 km značených turistických stezek), 40 horských chat a 4 lanovky, jedinečné trasy pro horská kola ve všech úrovních.

V CENĚ UBYTOVÁNÍ JE ZAHRNUTÁ LETNÍ SLEVOVÁ KARTA JOKER CARD

Počasí a webkamery v oblasti Saalbach-Hinterglemm můžete sledovat zde.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Familien & Wohlfühlhotel Johanneshof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 503
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací