Karteros Hotel

  Řecko, Kréta, Karteros

4/5

Hotel Karteros

    Řecko, Kréta, KRÉTA
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

příjemný rodinný hotel, rekonstruovaný v roce 2017, je situován 7 km východně od hlavního města Heraklionu a pouhých 250 m od jedné z nejslavnějších krétských pláží – Amnissos. V okolí hotelu se nachází obchůdky, taverny a bary s možností příjemné večerní zábavy. Nedaleko hotelu je největší zábavní vodní park na Krétě, což ocení zejména vyznavači vodních radovánek a děti. Vzdálenost od letiště cca 6 km.

Vybavenost

bazén, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), lobby bar, recepce, TV koutek, dětské minihřiště, stolní tenis, restaurace, hotelová zahrada, billiárd, WiFi (zdarma), výtah.

Ubytování

dvoulůžkové klimatizované pokoje s možností až dvou přistýlek (patrová postel) s balkonem a výhledem na moře nebo do zahrady a okolí, lednička, trezor, TV a rádio, dětská postýlka na vyžádání (zdarma).

Stravování

ALL INCLUSIVE - snídaně (7:30-9:30), obědy (14:00-15:00) a večeře (19:30-21:00) formou švédských stolů (řecká + mezinárodní kuchyně). Snack bar - sendviče, sladkosti, zákusky, sušenky, káva, čaj (11:00–19:00). Pivo, víno, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (11:00-22:45).

Pláž

pouhých 250 metrů od hotelu se nachází krásná 3 km dlouhá písečná pláž Amnisos, kterou měl navštívit i bájný Odysseus při své zpáteční cestě z Trojské války. Plážový servis (za poplatek).

Sport a zábava

možnost zapůjčení auta či využití vodních sportů (za poplatek). Ideální místo a hotel pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Široká nabídka fakultativních výletů.

Náš názor

stylový hotel v blízkosti krásné písečné pláže, vhodný pro rodiny s dětmi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Karteros Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 206 972
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 16 recenzí

Roman Kaspar září 2019 Karteros. Nadherna dovolena!... celá recenze

Radka Trňáková září 2019 Pozitivní recenze. Vše naprosto bez problému, rychle vše vyřízeno.... celá recenze

Tomáš Pecka září 2019 Nádherná dovolená. Menší hluk z okolní silnice a blízkého letiště, ale téměř jsme ho nevnímali. Okolí nenabízí mnoho prostoru na procházky. S hotelem... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-karteros-kreta-recko-z1206972/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací