Hotel Krakonoš

  Česko, Karlovarský kraj, Mariánské Lázně

4/5

Hotel Krakonoš: Rekreační pobyt 2 noci

    Česko, Český les, Karlovarský kraj, Západočeské lázně, Mariánské Lázně
Číslo zájezdu: 2 606 985
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel Krakonoš

Lázeňský hotel Krakonoš*** je umístěn v klidném přírodním prostředí. Je obklopen zelení a najdete ho nad lázeňským městem Mariánské Lázně cca 2 km od centra. Jeho poloha je ideální pro rodinnou rekreaci, firemní školení, pořádání srazů, ozdravných pobytů dětí školního a předškolního věku, k provozování různých sportovních aktivit (v zimě se 100 m od hotelu nachází sjezdovka) a podnikání výletů za historickými a přírodními krásami zdejšího regionu. Spojení s městem zajišťuje kabinková lanovka a MHD (zastávka nedaleko hotelu).

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat ve vkusně a útulně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem, chladničkou a fénem.  

Gastronomie

Stravování probíhá v restauraci. V ceně pobytu je polopenze, na vyžádání je možné zajistit také pobyty se snídaní či plnou penzí. V letních měsících je příjemné posezení na terase. Můžete také navštívit hotelový bar. 

Wellness

Moderní balneoprovoz má v nabídce celou škálu procedur jako jsou masáže, plynové injekce, suchá uhličitá koupel, teplé zábaly, inhalace, nově i lávové kameny, Kneippova koupel, parafinové zábaly a další. Jedinečnou atrakcí je mikroklimatická solná jeskyně zbudovaná z více jak 20 tun soli z Mrtvého moře a polských solných dolů. Pobyt v této jeskyni působí velmi účinně na široké spektrum dýchacích chorob, deprese, stres, choroby zažívacího ústrojí, kožní problémy a oběhový aparát. Klienti CK mohou využívat hotelový krytý bazén s protiproudem.

Sport - zima

100 m od hotelu se nachází sjezdovka, kabinová lanovka, 2 vleky, možnost večerního lyžování a 90 km upravených běžeckých tratí. 

Pobyt se zvířetem

Hotel umožňuje pobyt s pejskem za poplatek cca 230 Kč/noc (platba po předchozí rezervaci na recepci). 

Parkování

Své vozidlo můžete zaparkovat na prostorném parkovišti přímo u hotelu za poplatek 120 Kč/noc, platba na místě. 

Okolí

Ve volných chvílích nezapomeňte navštívit kolonádu se zpívající fontánou, kolonádu Ferdinandova pramene, procházet se Goetheho cestou či Královskou cestou s vyhlídkami. Můžete si udělat výlet do nedalekých Františkových Lázní nebo světoznámých Karlových Varů. Zajímavý je i výlet na okolní hrady jako například Ostroh nebo Loket. Doporučujeme navštívit i Kynžvart, přírodní rezervaci SOOS, Doubravu nebo historické muzeum města Cheb.

Destinace

Toto město je architektonickou perlou západních Čech. Je obklopeno překrásnými lázeňskými parky a navštívit můžete známou novobarokní Kolonádu, klasicistní pavilon Křížového pramene, několik krásných kostelů, divadlo a další zajímavé stavby. V našich nejvýznamnějších lázních najdete více než 100 minerálních pramenů, z nichž 40 vyvěrá přímo ve městě. Zachyceno a využíváno je 53 pramenů. Využívají se zde klasické i moderní metody a hlavně tradiční pitné kúry. Léčí se zde ledviny, močové cesty, dýchací ústrojí, pohybový aparát, poruchy látkové výměny, zažívání a nervová onemocnění.

Základní cena zahrnuje

  • 2x ubytování, 2x polopenze, volný vstup do bazénu

Základní cena nezahrnuje

  • místní poplatek, parkovné
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Krakonoš: Rekreační pobyt 2 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Západní Čechy, Mariánské Lázně

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 606 985
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

4/ 5 24 recenzí

Petra D. září 2023 Příjemný pobyt v hotelu Krakonoš. Pobyt na 3 noci s velkou skupinou, ubytování moc pěkné, příjemný relax v bazénu. Hned v okolí se dají podnikat pěší procházky. Pří... celá recenze

Petra září 2023 Petra. Děs ... celá recenze

Jaroslava Školoudová srpen 2023 Hotel Krakonoš. Hotel na klidném místě.Krásné prostředí okolo.Procedury a služby vše v pořádku .Mnoho míst s krátkým dojezdem na výlety po okolí.... celá recenze

Nezávazná objednávka

Hotel Krakonoš: Rekreační pobyt 2 noci
    Česko, Český les, Karlovarský kraj, Západočeské lázně, Mariánské Lázně

Cena
3 840 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 606 985

Pobyt

1. dospělá osoba na pevném lůžku
0
3 840 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
0
3 000 Kč
dítě 2-12 let na pevném lůžku
0
2 330 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč