Hotel Lachtalhaus

  Rakousko, Štýrsko, Lachtal

Hotel LACHTAL

    Rakousko, Štýrsko, Turracher Höhe / Murau / Lachtal, Lachtal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Kvalitní tříhvězdičkový hotel, který prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2009 má perfektní polohou přímo v lyžařském středisku Lachtal, hned u sjezdovky.

Poloha

Štýrsko, Lachtal - přímo u sjezdovky

Vzdálenosti

Praha: 413 km Brno: 365 km Ostrava: 530 km České Budějovice: 265 km

Ubytování

Ubytování v útulných dvoulůžkových pokojích (20 - 25 m2), vlastní sociální zařízení, TV, Wi-Fi připojení zdarma Pro rodiny s dětmi se nabízí ubytování v rodinných pokojích (35 - 45 m2) s možností až dvou přistýlek, 2 ložnice, vlastní sociální zařízení, TV, Wi-Fi připojení zdarma, balkon

Vybavení a služby

Restaurace, bar, finská sauna, infra sauna, dětský koutek, Wi-Fi připojení zdarma

Sport a zábava

Lyžování a vzdálenost ke středisku: Lachtal 0 m - přímo u sjezdovky Kreischberg / Murau 40 km Lyžařská střediska nabízejí velké množství kvalitních a upravovaných sjezdovek: Lachtal (celkem 25 km, nadmořská výška 1 600 až 2 222 m n. m.) Kreischberg / Murau (celkem 42 km, nadmořská výška 868 až 2 118 m n. m.)

Výhody a nevýhody

Výhody: - kvalitní ubytování přímo na svahu - kulinářské pokrmy v restauraci - wellness (finská sauna, infra sauna) - parkování přímo u hotelu zdarma - možnost rozšíření skipasu o středisko Kreischberg / Murau

Tip

Na přání klienta je možnost stravování také v případě bezlepkové a bezlaktózové diety. Lyžařské středisko Lachtal nabízí kromě sjezdových tratí také 5 km upravovaných běžeckých tratí, sáňkařskou dráhu, kluziště, lyžařskou školku pro děti apod.

Stravování

polopenze - snídaně a večeře formou bufetu

Doprava

vlastní

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lachtalhaus ***
Vzdálenost od sjezdovky: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 200 977
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-lachtal-styrsko-rakousko-z2200977/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací