Lärchenhof Hotel

  Rakousko, Korutany, Katschberghöhe

Hotel Lärchenhof

    Rakousko, Korutany, Lungau / Obertauern, Salcbursko, Katschberg / Aineck, Katschberghöhe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

moderně vybavený čtyř hvězdičkový hotel s rodinnou atmosférou, má k dispozici restauraci s terasou, kavárnou, barem, internetovým koutkem, WiFi připojením zdarma, obchodem se suvenýry, výtahem.

Lokalita

přímo u Katschbergu, ve výšce 1600 m.n.m, v centru obce. Ideálním výchozím bodem pro horskou turistiku. Nejbližší golfové hřiště je vzdáleno cca 4 km.
Vzdálenost z Prahy: cca 500 km, 5 hodin a 50 minut
Vzdálenost z Brna: cca 445 km, 5 hodin a 30 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 380 km, 4 hodiny a 15 minut

Popis pokojů

pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, župany k zapůjčení, telefonem, sat. TV, pokojovým trezorem, balkonem.

  • Jednolůžkové pokoje: vybavení a polohu pokoje přenecháte hoteliérovi.
  • Dvoulůžkové pokoje Sternenhimmel: pro 2 dosp. + 1-2 děti do 17,99 let, cca 28-32 m2, dvoulůžková postel s pohovkou na spaní.
  • Romantik Suite: pro 2 dosp. + 1 dítě do 17,99 let, cca 28-30 m2, dvoulůžková postel, některé pokoje s pohovkou, volně stojící vana.
  • Rodinný apartmán: pro 2 dosp. + 2-3 děti do 14,99 let, cca 35 m2, dvě oddělené ložnice (1x dvoulůžková postel a 1x patrová postel a pohovka).

Dětská postýlka na vyžádání, zdarma. Max. počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

plná penze plus: bohatá snídaně formou bufetu, polední snack s polévkou a zákuskem, kávou. Večeře formou bufetu s čerstvými saláty. K večeři navíc výběr z čistě rostlinné stravy. V rámci plné penze plus jsou v ceně vybrané nealkoholické nápoje 10-17 h. (šťávy, voda). Alkoholické nápoje nejsou v ceně. 

Fitness a lázně

wellness zóna s krytým bazénem (10 x 4 m), 2 vířivky, 5 saun, parní lázeň. "Lesní lázně" s rozlohou cca 1300 m2: panoramatická sauna, venkovní prostory, odpočívárny, aj. Za poplatek: solárium a masáže.

Aktivity v hotelu a okolí

program pro aktivní (částečně za poplatek): průvodcované túry, lukostřelba, minigolf, volejbal, tenis, fitnes. Za poplatek: elektrokola, segway, rafting, rybaření.
Karta výhod KatschbergCard Unlimited s řadou výhod a slev zdarma.
Pro rodiny: dětská herna.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lärchenhof Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 60 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 599 462
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-larchenhof-korutany-rakousko-z2599462/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací