Hotel Morava

Česko, Zlínský kraj, Luhačovice

4/5

HOTEL MORAVA LUHAČOVICE - TOP pro každý věk - Luhačovice

  Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Programy pobytů zahrnují osvědčené lázeňské procedůry s využitím zdejších unikátních přírodních léčivých vod v kombinaci s moderními léčivými a rehabilitačními metodami. Léčebné procedury jsou rozděleny na velké a malé. Podle zdravotního stavu a intenzity zátěže pro organizmus je doporučována 1 velká procedura (např. koupel v přírodní uhličité vodě) a 2 malé procedury (např. inhalace a léčebný tělocvik). Procedury nejsou poskytovány v neděli.

LD Morava: Lázeňský hotel Morava leží na okraji lesa, nedaleko lázeňského parku a centra města. Stravování hostů je zajištěno v hotelové jídelně s možností výběru dietní i vegetariánské stravy. Převážná část lázeňských procedur se podává přímo v lázeňském hotelu, další jsou poskytovány v nedalekých lázeňských léčebných zařízeních. Lázeňský hotel Morava se specializuje na léčbu diabetu.

V nejbližším okolí se nachází Sportovní centrum Radostova – sportovní centrum Radostova v Luhačovicích nabízí velké množství služeb za lidové ceny. Na své si přijde každý milovník sportu.

Ubytování

V jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích Komfort typu A a Superior s vlastním sociálním zařízením vybavených TV/SAT, Wi-Fi, rádiem, a telefonem.

Letní popis

Ke sportovní nabídce patří – tenis, minigolf, kuželky, sauna, fitness centra, squash, golf (cca 30 km od Luhačovic), cyklistika, koupání (venkovní koupaliště i krytý bazén), turistika (procházky i náročnější túry po udržovaných a dobře značených turistických stezkách), koně, rybolov. V okolí lázní Luhačovice můžeme navštívit několik hradů a zámků – Buchlov (cca 48 km od Luhačovic), Buchlovice, Kroměříž, Lešná. Na Dolňácké slavnosti spojené s jízdou králů se můžeme vydat do Hluku u Vlčnova. K památkám Velkomoravské říše patří Staré Město a Velehrad. V Pozlovicích se nachází pozdněgotický kostel Sv. Martina a je tu i velké rekreační středisko u přehrady na řece Olšava. Bývalé královské město Uherský Brod je krásně zrekonstruováno. Vizovice s jejich slivovicovou historií připomíná muzeum přímo v lihovaru a každoroční slavnost Trnkobraní. Ve Zlíně, který je spojen s firmou Baťa, je obuvnické muzeum, ale i filmové ateliéry.

Zimní popis

V případě příznivých klimatických podmínek jsou v okolí vhodné přírodní terény pro běžecké lyžování. Lyžařský areál Mikulčin vrch: 3 vleky pro náročné i nenáročné (cca 35 km z Luhačovic). Bruslení – na zamrzlé luhačovické přehradě.

Základní cena zahrnuje

  • TOP pro každý věk
  • Balíček rok 2024 uvítací drink, 1× přírodní uhličitá koupel (15 min. + 15 min. suchý zábal), 1× perličková koupel (15 min. + 15 min. suchý zábal), 1× masáž éterickým olejem (30 min.), 1× parafínový obklad zad (2 místa, 20 min.), 5× inhalace přírodní minerální vody (15 min.) pro regeneraci dýchacích cest. Služby navíc v ceně pobytu 2024 oběd formou bufetu (mimo dne příjezdu a odjezdu), prohlídka expozice v nově otevřených Slunečních lázních.
  • Cena na osobu/ týden s polopenzí a programem.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL MORAVA LUHAČOVICE - TOP pro každý věk - Luhačovice
Lokalita dle pořadatele: Jižní Morava, Luhačovice

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 553 116
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Zlínský kraj

4/ 5 4 recenzí

Janice leden 2024 Hotel Morava Luhacovice. Zaplatila jsem 23tis za příspěvkovou lázeňskou péči na tři týdny, personál milí, společne prostory pěkne, jídlo dostačující, ale p... celá recenze

Jaroslav Ježek červen 2023 Můj lázeňský pobyt. V hotelu Morava jsem byl maximálně spokojený. Přístup pana doktora Buchty k pacientům byl na profesionální úrovni, taktéž přístup ... celá recenze

Venca duben 2021 Hodnocení. Celkem příjemný pobyt.... celá recenze

Nezávazná objednávka

HOTEL MORAVA LUHAČOVICE - TOP pro každý věk - Luhačovice
  Česko, Bílé Karpaty, Vizovické vrchy, Zlínský kraj, Luhačovice

Cena
16 205 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 553 116

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
16 205 Kč