Hotel Le Palme

  Itálie, Sardinie, Liscia di Vacca

Le Palme

    Itálie, Sardinie, Costa Smeralda, Liscia di Vacca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hoteli

Le Palme sa nachádza v preslávenej lokalite Liscia di Vacca v meste Porto Cervo. Komplex obklopený oázou paliem, vodných tokov, veľkej záhrady a lagúny, čím zaisťuje kľudnú a vskutku privátnu dovolenku klientom, ktorí hľadajú  pocit súkromia vrátane hotelových služieb.

Poloha

Priamo na piesočnatej pláži, vzdialenosť od milionárskeho letoviska Porto Cervo je 2,5 km, Olbia je vzdialená cca 30 km.

Dĺžka transferu

30

Vybavenie

Hotel je replikou palácového sídla, z ponuky Exclusive by CK, 82 izieb v rustikálnych pavilónoch alebo v hlavnej budove, hotel vhodnejší pre dospelé dvojice, recepcia, vstupná hala, Wi-Fi (zdarma), krásna záhrada s vodným prvkom, 2 bary, reštaurácia, bazén (ležadlá a slnečníky zdarma), večerný program napr. živá hudba, tenis, futbalové ihrisko, golfové ihrisko v blízkosti, welness centrum.

Ubytovanie

Balkón alebo terasa, klimatizácia,  kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, WC, sušič vlasov, SAT TV, Wi-Fi (zdarma), telefón, trezor, Classic room (26-30m2, 2-4 osoby, balkón alebo terasa) • Deluxe room (26-32m2, 2-4 osoby, výhľad na more),

Prestige room (32-36m2, pre 2-4 osoby), Junior suite (36-40m2, pre 2-4 osoby).

Stravovanie

Polpenzia: raňajky formou bufetu, večere servírované (predjedlá a dezerty formou bufetu, výber z 5 hlavných jedál)

Pre deti

destká stolička, postieľka

Oficiálne hodnotenie

****

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Le Palme ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 930 846
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-le-palme-sardinie-italie-z930846/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací