Doris Musill's Lebensfreude Hotel

  Rakousko, Štýrsko, Bad Mitterndorf

Hotel Lebensfreude

    Rakousko, Rakouské termály, Solná komora, Štýrsko, Tauplitz, Bad Mitterndorf, Tauplitzalm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Bad Mitterndorf 1 km, Veřejný krytý bazén: Bad Mitterndorf 2,5 km, Obchod s potravinami: Bad Mitterndorf 1 km, Nákupy: Bad Mitterndorf 1 km, Vlakové nádraží: Bad Mitterndorf 2,4 km, Letiště: Salzburg 107 km, Resort Nadmořská výška: 870 m, Lyžařské středisko / Lyžařský vlek: Tauplitz 8 km, Běh na lyžích: Bad Mitterndorf 1,5 km, Hotel Shuttle: proti platbě na místě \ t

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako další ložní prádlo ve všech typech pokojů, koupelna / sprcha / WC, Koupelna / WC, Fén, Župan k zapůjčení: zdarma, balkon / terasa, Topení, Posezení, Pohovka, Telefon, Kabelová TV, SAT TV, WLAN : zdarma, nekuřácké, možnost přípravy kávy a čaje.

Typy pokojů, apartmánů

2 lůžkový koupelna / sprcha / WC / balkon, 25 - 30 m2.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness oblast: ~ 120 m2, Pro děti od 0 let. Pouze pod dohledem dospělých. Infračervená kabina, Relaxační místnost.

Fitness a wellness služby na místě

Masáže; Aromaterapeutická lázeň, Otevírací doba: dle uveřejnění.

Stravování zahrnuto

Polopenze, Snídaně, Večeře (3 chody): Menu.

Děti

Dětská postýlka; Dětské menu, Dětská židle.

Domácí mazlíčci

Pouze po dohodě, Euro 6, - do 12, - platí se na místě bez stravy.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 339 933
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací