Hotel Lido

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Balatonfüred

5/5

Hotel Lidó

    Maďarsko, Balaton, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Balatonfüred
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Letovisko

Balatonfüred

Umístění

Útulný a oblíbený rodinný hotel se nachází v bezprostřední blízkosti Balatonu (50 m). Hotel nabízí široké sportovní vyžité a okolo hotelu prochází cyklistická stezka.

Pláž

Travnatá prostorná pláž s pozvolným vstupem do vody leží téměř u hotelu.

Hotel

Recepce, restaurace, bar, možnost zahradního grilování. Parkování u hotelu zdarma. WiFi na pokojích i v recepci hotelu. Velká zahrada s bazénem (10 x 4 m) a lehátky.

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky nebo apartmán se 4-6 lůžky, vše s příslušenstvím, jsou vybaveny TV, rádiem, telefonem, minibarem.

Stravování

Polopenze: Snídaně formou bufetu, 3 chodové večeře jsou servírované.

Rekreace

Hotel má posilovnu, kulečník, solárium, saunu, stolní tenis, dětské hřiště, hřiště na míčové hry, venkovní bazén a poskytuje pronájem jízdních kol.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Lido ***
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 968 065
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Západní Maďarsko

5/ 5 1 recenzí

kocin červenec 2015 Hotel LIDO - Balatonfured. Vše v naprostém pořádku. Hotel tak,jak je vyfotografován opravdu vypadá. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-lido-balaton-madarsko-z1968065/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací