Hotel Lieblingsplatz

  Rakousko, Tyrolsko, Zell am Ziller

Hotel Lieblingsplatz, mein Tirolerhof

    Rakousko, Oberpinzgau, Rakouské ledovce, Tyrolsko, Zillertal, Hintertux (ledovec) - Zillertal 3000, Zell am Ziller, Zillertal Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Nově zrekonstruovaný hotel Lieblingsplatz, mein Tirolerhof se nachází v samém centru Zell am Ziller. V bezprostřední blízkosti hotelu staví místní autobusy a skibusy, které vás zdarma a rychle dopraví do lyžařského areálu Zillertal Arena i ke stanicím všech ostatních lanovek v údolí Zillertal.

Centrum Zell am Ziller 0m, krytý bazén Mayrhofen 8 km, nákupní středisko Zell am Ziller 50m, železniční stanice Zell am Ziller 100m, ski bus přímo před hotelem, lyžařský vlek Zell am Ziller 800m, lyžařský areál Zell am Ziller 800m, běžecké stezky Zell am Ziller 100m.

Proč si vybrat Hotel Lieblingsplatz
  • ubytování v atraktivní lokalitě Zell am Ziller
  • možnost využití wellness
  • domácí mazlíčci vítáni
Ubytování

Vybavebnost pokojů: sprchový kout, WC, fén na vlasy, župan (na vyžádání a za poplatek), bačkory (na vyžádání a za poplatek), balkon nebo terasa, rádoi, telefon, kabelová TV, WiFi zdarma

Hotel nabízí tyto typy pokojů:

Jednolůžkový pokoj - sprcha, WC, cca 20m2

Dvoulůžkový pokoj - sprcha, WC, cca 22m2

Příjezd možný od 15:00 hodin a odjezd do 10:00 hodin.

Možnost koupě na místě -  jednou týdně noční sáňkování, 1x kyvadlová doprava. sleva na půjčení lyží a lyžařskou školku - více informaci se dozvíte v hotelu

Vybavení

V hale hotelu se nachází recepce, lobby bar, místnost ke čtení, místnost s televizí, internetový roh, WiFi v přízemí, vyhřívaná místnost pro lyžařské boty, lyžárna. Nedaleko hotelu se nachází bezplatné parkoviště. 

Můžete navštívit i místní restauraci à la carte, bar nebo kavárnu. 

Wellness - 200m2, Sauna s aromatickou koupelí, finská sauna, infračervená kabina, parní lázeň, relaxační místnost. Otevírací doba od 16:00 do 20:00 hodin.

Strava

Ubytování s polopenzí. Při příjezdu do hotelu vás čeká uvítací drink tzv. "Welcome drink". Ráno na vás čeká luxusní snídaňový bufet. Odpolední svačinka 2x týdně bez nápojů (úterý a pátek, 16:00 - 17:00 hod.). Večeře -  možnost výběru ze 4 chodů, možnost i vegetariálská alternativa. Tématický večer - 1 týdně Zillertalský sýr a doprovod, fondánový večer. 

Vánoční gala menu - 25.12.2019, o 5 chodech

Novoroční večeře - o 5 chodech, včetně jedné skleničky se šumivým vínem o půlnoci, půlnoční svačinka, 01.01.2020 novoroční snídaně pro spáče.

Lyžařská oblast Zell am Ziller - Zillertal Arena

Zillertal Arena je jedním z největších a nejmodernějších lyžařských areálů v Rakousku a rozprostírá se od městečka Zell am Ziller přes Gerlos až do Wald-Königsleiten a Krimml-Hochkrimml. Areál se 143 km perfektně upravených sjezdovek má pro lyžaře a snowboardisty připraveny sjezdovky všech druhů obtížností. Zillertal Arena je velmi oblíbená díky dokonalé propojenosti a upraveností svých tratí, včetně freeridových a snowboardových atrakcí.

Téměř 100% jistota sněhu a lyžování  v nadmořské výšce 2.500 m se postarají o perfektní zimní dovolenou pro celou rodinu od prosince až do Velikonoc!

Délka sjezdovek

143 km

Délka běžeckých tratí

215 km

Dostupné sjezdovky

Modrá

Červená

Černá

Freeride

43 km

89 km

11 km

 

Nadmořská výška

600 – 2.500 m n.m.

Zasněžování

 %

Sáňkařské dráhy

3 (2 osvětlené)

Skibus

zdarma

se skipasem

ano

Vzdálenost

Praha

Brno

ca. 540 km

ca. 564 km

Počet vleků 

51

Sedačková lanovka 

22

Vlek 

18

Kabinová lanovka 

11

Dětská lanovka 

 ano

MAPA

ZILLERTAL ARENA

Lyžování

V celém areálu najdete 10 lyžařských a snowboardových škol, 31 útulných chat a barů, 200 km běžeckých stop, snowpark a U-rampu (Gerlos), akční park Kreuzwiese (Zell), Funpark (Hochkrimmel), rodinné lyžařské středisko (Gerlosstein am Hainzenberg / Zillertal Arena), Arena Coaster - sáňkařská dráha. Užít si můžete noční sáňkování (Gerlosstein, Gerlos a Krimml). Skibus zdarma. Zdarma WLAN v mnoha chatkách a stanic lanovek.

zdroj foto: zillertalarena.com

Zell im Zillertal (600m)

Zell im Zillertal je prvním vstupem do celé Zillertal arény. Zde zažijete spoustu akce a dobrodružství s celou rodinou. Tato část je velkorysá i pro ty nejmenší a začínající lyžaře. Najdete zde dětský areál s dětskými vleky. V akčním parku Kreuzwiese čeká na adrenalinové nadšence Bunjump, Snakerun, BMW xDrive Cup SkiMovie a BMW xDrive Speed Check Strecke.

Souhrn: zdarma přeprava skibusem na Königsleiten, je označován za první vstup do celé arény z tyrolské strany, aktivní sportovní region se spoustou nabídek pro milovníky běžeckého lyžování, pěší turisty, bruslaře a další. Bohatá nabídka školiček lyžování a lyžařských obchodů.

Zell im Zillertal (600m)

Zell im Zillertal je prvním vstupem do celé Zillertal arény. Zde zažijete spoustu akce a dobrodružství s celou rodinou. Tato část je velkorysá i pro ty nejmenší a začínající lyžaře. Najdete zde dětský areál s dětskými vleky. V akčním parku Kreuzwiese čeká na adrenalinové nadšence Bunjump, Snakerun, BMW xDrive Cup SkiMovie a BMW xDrive Speed Check Strecke.

Souhrn: zdarma přeprava skibusem na Königsleiten, je označován za první vstup do celé arény z tyrolské strany, aktivní sportovní region se spoustou nabídek pro milovníky běžeckého lyžování, pěší turisty, bruslaře a další. Bohatá nabídka školiček lyžování a lyžařských obchodů.

Wald-Königsleiten (900-1.600m)

Prázdninové městečko Königsleiten je nejvýše položeným místem Zillertal arény. Lyžařské radovánky na sjezdovkách, Après ski a zimní kouzlo chatek dělají středisko velmi atraktivní. Ale i odpočinku si zde lze dopřát do sytosti. Nabídka aktivit pro volný čas je plná pestrosti a legrace pro všechny bez rozdílu věku!  

Les, jako výchozí bod pro řadu zimních aktivit, jako je běh na lyžích, zimní turistika, jízda v kočáře taženém koňmi, a ještě mnohem více. Skibus zdarma z Zillertalu do Pinzgau.

Krimmel - Hochkrimmel (1.100 - 1.650m)

Impozantní náhorní plošina v Hochkrimmlu (Gerlosplatte) poskytuje neomezený požitek z jízdy a to zejména u rodin s dětmi. Zde najdete vše, co si můžete jen přát: překrásné svahy, zábavný park, super atmosféru a ještě lepší pohostinnost místních. Zimní sporty jako sáňkování, běžecké lyžování, zimní turistika, jízda na saních a ještě mnohem více uprostřed zasněžené krajiny.

Běžecké lyžování

Pokochejte se krásnou zimní krajinou při projížďce skrz prázdninové vesničky Zillertalské arény (Zell, Gerlos, Wald-Königsleiten, Krimml-Hochkrimml). Ať už bruslení nebo klasický styl – na své si přijde opravdu každý. Obzvlášť běžkařské výškové stopy u vrcholu Königsleitenspitze a v Hochkrimmlu Vám garantují perfektní přírodní zážitek.

Arena Coaster

Otevírací doba: od 19. prosince 2015 do 10. dubna 2016; denně od 14.00 do 17.00 hod.

Arena Coaster čeká na ty, co mají rádi spoustu zábavy, adrenalinu a dobrodružství. Projeďte se na zábavné sáňkařské trati o délce 1.450 metrů. Trať začíná přímo u údolní stanice Zillertal arény v Zellu.  Díky několika vlnám, strmým zatáčkám a skokům je ideální zimní atrakcí. O další zvýšení hladiny adrenalinu se postarají kruhové křižovatky 360° a 540°. Vhodné pro celou rodinu.

Zábavné parky

Funpark Hochkrimmel

Tento zábavní park najdete přímo pod stanicí lanovky Filzsteinbahn. Je sice menší, ale za to hezký a příjemný. Díky své konstrukci a velikostí nabízí ideální podmínky pro začátečníky a ty, kteří chtějí zlepšit své dovednosti.

Snowpark Gerlos

Snowpark v Gerlosu se ve své scéně stal opravdovým hot-spotem. Areál parku se nachází na slunné jižné straně podél vleku Vorkogel a rozprostírá se na ploše o velikosti 30.000m². Vstup je položen v nadmořské výšce 2.020m. Snowpark Gerlos je rozdělen do tří částí: oblast pro začátečníky, Medium Kicker-Line a pro profíky je zde Pro-Line. Útulná Chill-Area se se svým ozvučením a servisní stanicí postará o správnou náladu.

Dovolená s dětmi

V Zillertal aréně je nejen mnoho sjezdovek pro děti, ale také mnoho zábavných dětských programů pro zahnání nudných chvilek. V areálu se nachází spoustu školiček, kde ti nejlepší a nejkvalifikovanější instruktoři naučí Vaše děti lyžovat.

zdroj foto: zillertalarena.com

Ubytování

Hledáte ubytování v oblasti Zillertal Arény? Napište nám na poptavka@ckmauthner.cz, rádi pro Vás ubytování najdeme a zajistíme.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 266 606
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací