Island Resorts Marisol Hotel

  Řecko, Rhodos, Rhodos město

5/5

ISLAND RESORT MARISOL

    Řecko, Rhodos, Rhodes
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Poloha: Island Resorts Marisol je velký hotelový komplex All Inclusive s 200 pokoji, který svým hostům nabízí veškeré moderní pohodlí. Hotel se nachází u pláže Zefyros, jen 1,5 km od města Rhodos a 1 km od starého centra. Island Resorts Marisol je ideální volbou pro ubytování, protože v ideálním případě kombinuje blízkost k moři se snadným přístupem do centra města a k památkám.

UBYTOVÁNÍ: Všechny pokoje jsou kompletně zrekonstruovány. Každý pokoj má balkon, ze kterého můžete obdivovat východ slunce nad Egejským mořem. V pokoji najdete novou postel (manželskou nebo dvojitou) s vysokými anatomickými matracemi, funkčním a moderním nábytkem, satelitní TV, telefonem, trezorem a lednicí. Koupelny jsou vybaveny moderní sprchou, WC, fénem a toaletními potřebami. Chcete-li se během horkého léta ochladit, máte v místnosti individuálně ovládanou klimatizační jednotku.

Služby a vybavení: V hotelu je recepce 24 hodin denně, bazén, salonek, bar, snídaňová místnost, restaurace, TV místnost a snack bar u bazénu, konferenční prostory, fax/kopírka, internet, úschovna zavazadel, výtah, sluneční terasa. Snídaně v hlavní restauraci

s americkým bufetem a místními specialitami

Oběd studeným a teplým bufetem s řeckými a mezinárodními specialitami doprovázený nealkoholickými nápoji, točeným pivem místní víno, káva, čaj, džusy.

Večeře se středomořskými a mezinárodními specialitami, teplá polévka a ovoce.

Bar u bazénu s občerstvením a nápoji

Hlavní bar s alkoholickými a nealkoholickými nápoji. Občerstvení all inclusive v baru u bazénu s párky v rohlíku, hamburgery, popcorn, káva, místní alkoholické nápoje, ouzo atd. Sport a zábava: venkovní bazén, potápění, rybaření, windsurfing, jízda na koních (za poplatek). Písečno oblázková pláž nedaleko hotelu /přes místní komunikaci cca 7 minut chůze/.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Island Resorts Marisol Hotel ****
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 932 934
dnes 8–19 h

Hodnocení

24. nejlepší hotel v destinaci Rhodos

5/ 5 2 recenzí

Eva M. červen 2018 Lomeniz Beach. Ubytování i umístění hotelu se nám líbilo, milý a vstřícný personál.Vhodné pro lidi, kteří chtějí po ostrově cestovat.... celá recenze

Georgia červen 2016 Dovolená Lomeniz 2016. Ubytování , personál , strava super jen chybí slunečníky na pláži , které má CK napsané, že jsou placené na pláži... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-island-resort-marisol-rhodos-recko-z1932934/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací