Hotel Máj

  Slovensko, Západní Slovensko, Piešťany

4/5

HOTEL MÁJ - Wellness víkend 3 noci - Piešťany

  Slovensko, Slovenské termály, Západní Slovensko, Piešťany
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Hotel je situovaný v tiché časti Piešťan – Sľňavy, na břehu řeky Váh a vzdálený jen 400 metrů od jezera Sľňava. Moderní budova s příjemnou rodinnou atmosférou nabízí svým hostům množství rehabilitačních a léčebných programů s vlastní lékařskou péči. Hotel je bezbariérový, má krytý bazéna a novou jaccuzzi vířivku pro 7 osob. Nově v hotelu je vybudované profesionální fitness stúdio.

V ceně každého pobytu navíc: Volný vstup do krytého bazénu 30 – 33°C, volný vstup do fitness, taneční večery ve středu a pátek, biliard 1 hod. ve středu a sobotu, půjčení holí Nordic Walking na půl dne, připojení k internetu přes Wi-Fi a hotelový trezor na recepci.

V nejbližším okolí se nachází Lázně Piešťany – lázně s dlouholetou tradicí, termálními minerálními prameny vyvěrajících z hloubky 2000 metrů a léčivým sirným bahnem.

Ubytování

Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, rádiem, balkonem a ventilátorem.

Letní popis

Piešťany nabízejí mimo léčení široký výběr možností využití volného času – odpočinek, rekreaci, pestrý kulturní, sportovní a společenský život. Turistická sezóna trvá prakticky po celý rok. Ať už se rozhodnete projít po parcích, posedět si v některé z místních kavárníček, zajít si na koncert, za turistikou anebo si vyberete plavbu výletní lodí, určitě nebudete zklamaní.

Piešťany jsou jedním z mála měst, kde se dají realizovat téměř všechny druhy sportu – od atletiky až po jízdu na koni či golf. Dlouhodobou tradicí mají díky vodní nádrži Sĺňava hlavně vodní sporty. Město disponuje širokým spektrem sportovišť a pravidelně bývá dějištěm významných mezinárodních závodů.

Díky svojí poloze mají Piešťany ideální podmínky na turistiku či cykloturistiku. Nabízejí hodně možností na vycházky, či už za histórii na staroslovanské hradisko Ducové, hrady Tematín, Čachtice anebo do okolní přírody na vrchy Havran, Marhát , Bezovec. V okolí Piešťan je množství lesních cest vhodných na cykloturistiku, mimo jiné i nově vybudovaná asfaltová cyklotrasa, vhodna také na in-line brusle.

Zimní popis

Lyžování: středisko Bezovec se 6 vleky i pro náročné klienty je vzdálené 17 km, středisko Banka – Ahoj se 3 vleky – 5 km.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Wellness víkend 3 noci
  • Horký parafango zábal, klasická masáž zad s aromatickým olejem, minerální koupel „Zrkadlisko“. rehabilitační plavání v krytém bazénu 31 – 33°C, možnost konzultace s fyzioterapeutem nebo fyziatrem, volný vstup do hotelové sportovní místnosti, taneční večery ve středu a pátek, Nordic Walking hole na půl dne.
  • Cena na osobu / 3 noci s polopenzí a programem.
  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu zdarma.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek
  • Oběd dospělý
  • Obědy dítě 3–12 let
  • Silvestrovský příplatek
  • Dítě do 3 let bez nároku na služby
  • Dítě 3–12 let na přistýlce s polopenzí

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL MÁJ - Wellness víkend 3 noci - Piešťany
Lokalita dle pořadatele: Západní Slovensko, Piešťany

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Máj ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 553 385
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Západní Slovensko

4/ 5 1 recenzí

lumeer prosinec 2018 Máj. výborné masáže, maséři, zejména p. K***** hodně německých důchodců... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL MÁJ - Wellness víkend 3 noci - Piešťany
  Slovensko, Slovenské termály, Západní Slovensko, Piešťany

Cena
7 490 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 553 385

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
7 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč