Mangart Hotel

  Slovinsko, Goriško, Bovec

5/5

Hotel Mangart: Pobyt se snídaní 3 noci

    Slovinsko, Goriško, Julské Alpy, Bovec, Kanin
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel Mangart

Hotel Mangart *** SUPERIOR leží u Triglavského národního parku, 500 metrů od centra městečka Bovec v západních Julských Alpách. Hotel nabízí komfortní ubytování, restauraci, wellness centrum s vířivkou a saunou, dětské hřiště a výhodnou polohu pro objevování přírodních krás. V zimě je hostům k dispozici  skibus, který pravidelně korzuje mezi městem Bovec a nejvýš položeným skiareálem ve Slovinsku. Zastávka skibusu se nachází u hotelu

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v celkem 34 komfortně zařízených jedno až čtyřlůžkových pokojích typu Standard a Suprior a dvou luxusních apartmánech. Ke standardní výbavě patří  koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, fén, šatní skříň nebo šatna, kabelová televize s plochou obrazovkou, trezor, telefon, minibar a WIFI. Většina pokojů je vybavená balkonem nebo terasou. V pokojích je možnost přistavit přistýlku

Gastronomie

Výborné regionální speciality můžete ochutnávat v klimatizované hotelové restauraci.

Hotelové vybavení

V hotelu se dále nachází recepce, turistické informace na recepci, terasa, lyžárna, výtah, služba praní a žehlení, dětské hřiště  a wellness centrum s vířivkou a saunou (za příplatek)

Sport a rekreace

Městečko Bovec je vyhledáváným místem milovníky nevšedních a adreanalinových zážitků. V blízkém okolí si můžete sjet divokou řeku na raftu nebo kajaku, vyzkoušet canyoning, hydrospeed nebo zipline, zapůjčit si horské kolo a paddleboard nebo si vychutnat adrenalinový let padákem. V případě zájmu o tyto aktivity nás neváhejte kontaktovat. Připravíme Vám zvýhodněnou nabídku. 

Zvířata

Domácí zvířata nejsou v hotelu povolena

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat před hotelem

Okolí

Malebné městečko Bovec leží v Julských Alpách na západě Slovinska v údolí řeky Soči. Je přímo ideální destinací pro milovníky aktivní dovolené a adrenalinu. V létě zde najdete výborné podmínky pro raftování na křišťálově čisté řece Soči, canyoning v přírodních kaňonech, horskou turistiku, ferraty nebo horská kola. V zimě je zde v provozu nejvýš položený slovinský lyžařský rezort Kanin (2 293 m) propojený s italskou stranou Sella Nevea s 32 km sjezdovek. Lyžuje se zde většinou až do května.

Na sám vrchol Vás vyveze lanovka odkud se naskýtá překrásný výhled na vrcholky Alp. Při pěkném počasí je dokonce vidět i moře. Rezort s 30 km sjezdových tratí je vhodný hlavně pro zkušenější a náročnější lyžaře a snowboardisty. Jeho přednosti jsou široké sjezdovky na skalnatých svazích hor s úchvatnými výhledy. Italská strana nabízí skvělé terény pro freeride v hlubokém sněhu. Na své si zde přijdou i skialpinisté.

Méně zkušení lyžaři a děti si zde taky najdou vhodná místa. K dispozici je 7 lanovek a 3 dětské vleky.

Bovec je turistům velmi přátelský nastaven. Najdete zde pestrou nabídku restaurací, kaváren, hospůdek, barů a obchůdků s téměř vším co potřebujete. Je zde i bezpočet outdoorových agentur nabízejících adrenalinové aktivity včetně seskoku padákem, paraglidingu, hydrospeedu, sjezdů raftem po Soči nebo canyoningu.

Destinace

Malebné městečko Bovec leží v Julských Alpách na západě Slovinska v údolí řeky Soči. Je přímo ideální destinací pro milovníky aktivní dovolené a adrenalinu. V létě zde najdete výborné podmínky pro raftování na křišťálově čisté řece Soči, canyoning v přírodních kaňonech, horskou turistiku, ferraty nebo horská kola. V zimě je zde v provozu nejvýš položený slovinský lyžařský rezort Kanin (2 293 m) propojený s italskou stranou Sella Nevea. Lyžuje se zde většinou až do května.

Na sám vrchol Vás vyveze lanovka odkud se naskýtá překrásný výhled na vrcholky Alp. Při pěkném počasí je dokonce vidět i moře.

Bovec je turistům velmi přátelský nastaven. Najdete zde pestrou nabídku restaurací, kaváren, hospůdek, barů a obchůdků s téměř vším co potřebujete. Je zde i bezpočet outdoorových agentur nabízejících adrenalinové aktivity včetně seskoku padákem, paraglidingu, hydrospeedu, sjezdů raftem po Soči nebo canyoningu.

Za návštěvu určitě stojí vodopády: Vodopád Virje a 106 metrový vodopád Boka, open air museum Ravelník se zachovalými zákopy, bunkry a jeskyněmi z Rakousko-Uherské obranné linie nebo minipivovar na náměstí v Bovci

Do Bovce vedou od hranic s Rakouskem dvě trasy. Jedna přes Vršič a druhá přes Predel. V obou případech musíte překonat serpentiny vinoucí se přes hory. Z Prahy je to cca 650 km, z Brna asi 550 km.

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování, 3x snídaně, internetové připojení WIFI, parkování

Základní cena nezahrnuje

  • pobytová taxa ve výši 2 EUR / dospělý / den, pobytová taxa ve výši 1 EUR / dítě 7-18 let / den
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Mangart: Pobyt se snídaní 3 noci ***+
Lokalita dle pořadatele: Goriško, Bovec

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mangart Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 669 942
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Goriško

5/ 5 1 recenzí

Vladimír Košvanec leden 2020 Slovinsko - Bovec. Rodinná dovolená na lyže... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Mangart: Pobyt se snídaní 3 noci
    Slovinsko, Goriško, Julské Alpy, Bovec, Kanin

Cena
7 770 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 669 942

Pobyt

1. dospělá osoba na pevném lůžku
1
7 770 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
1
5 340 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč