Marcius Alpenhotel

  Rakousko, Korutany, Sonnleitn

2/5

ALPENHOTEL MARCIUS

    Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Nassfeld, Sonnleitn
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

alpský hotel postavený v rakouském venkovském stylu leží v srdci lyžařského areálu Nassfeld v nadmořské výšce 1.400 m. Lyžařské centrum nabízí bohaté vyžití jak pro náročné lyžaře, tak pro začátečníky či rodiny s dětmi. V letním období je tato oblast jižního vhodná pro turistiku nejen v Rakousku ale i v nedaleké Itálii.

Lyžování

ski areál Nassfeld: 30 lanovek a vleků (nejbližší vlek se 4sedačkovou lanovkou 50 m od hotelu, další vleky cca 100 m od hotelu), 110 km sjezdovek různých obtížností (11 km těžkých, 69 středně těžkých a 30 km lehkých, snowpark, freeride & fun oblast, noční lyžování, terény pro sáňkování i chůzi na sněžnicích. Běžecké tratě v okolí.

Koupání

vnitřní hotelový bazén. Jezero Presseger (cca 25 km) s letním přírodním koupalištěm, tobogánem a korutanským zážitkovým parkem s atrakcemi pro děti i dospělé.

Vybavení

restaurace, lobby bar, terasa, wellness centrum (bazén 8x4 m, finská sauna, infrakabina, masáže), fitness, dětský koutek, biliár, WiFi internet. Parkoviště.

Služby

ubytování s polopenzí.

Speciální nabídka

Vstup hotelového wellness centra (bazén a sauna) ZDARMA. Parkování na parkovišti ZDARMA.

Doprava

Vlastní. Vzdálenost z Brna 530 km, z Prahy 600 km.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu: v období 4.2.-10.3.24 5 nocí, v ostatním období 3 noci. V místě pobytu se hradí: pobytová taxa 2,70 €/den. Možnost parkování v garážích za poplatek 15 €/den.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování: Pokoje STANDARD: 2-lůžkové pokoje, možnost 1 přistýlky a rodinné 4-lůžkové pokoje, hygienické zařízení, fén, TV-SAT, rádio. Pokoje Standard se starším vybavením v původní části hotelu. Pokoje KOMFORT: 2-lůžkové pokoje, možnost 1 přistýlky pro dospělého nebo 2 přistýlek pro děti a rodinné 4-lůžkové pokoje, hygienické zařízení, fén, TV-SAT, rádio. Pokoje Komfort s moderním zařízením v nové části hotelu.
  • Stravování: polopenze (snídaně formou švédského stolu, večeře 4chodové menu).

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIPATOUR zájezdy, s.r.o., IČ 27743896.
Název hotelu dle pořadatele: ALPENHOTEL MARCIUS ***
Lokalita dle pořadatele: Korutany, Sonnleiten Am Nassfeld

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Marcius Alpenhotel ***
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 657 140
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Korutany

2/ 5 1 recenzí

Jirka březen 2018 Nic moc. Jel jsem do slunných Korutan a tam jen sníh ,déšt a vychřice. V našem termínu nám počasí nepřálo. Ale obsluha byla milá a vstřícn... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací

Nezávazná objednávka

ALPENHOTEL MARCIUS
    Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Nassfeld, Sonnleitn

Cena
13 850 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 657 140

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
13 850 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč