City Hotel Michalska

Slovensko, Bratislava a okolí, Bratislava

Bratislava - Hotel MICHALSKA

    Slovensko, Bratislava a okolí, Jižní Slovensko, Bratislava
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní v počtu dle zvolené délky pobytu. BONUS: sleva v restauraci Koliba Kamzík (u Michalské věže - ul. Baštová 4 (350 m.) hotel APLEND CITY Perugia) až 10 %.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Jedinečná poloha hotelu v nejstarší a historicky nejbohatší části Starého Města. Hotel Michalská se nachází na klidné pěší zóně vedle Michalské brány v historickém centru Bratislavy. Pozdně měšťanský dům byl postaven již v 15. století. Do historických prostor se po rekonstrukcích a přestavbách vnesl duch současnosti. Lokalita Starého Města je velmi bohatá na zajímavosti. Každý si zde umí najít to své, ať už se jedná o kulturu, umění, muzea, historické památky, architekturu. Bystřejší oko nepřehlédne ani zajímavé detaily, které dotvářejí atmosféru Starého Města jako např. socha Čumila.

POLOHA

Hotel Michalska se nachází v nejstarší a historicky nejbohatší části Starého Města, jen několik metrů od Michalské věže. Poloha hotelu patří mezi nejlepší ve městě. Baštová ulice je jednou z nejstarších ulic ve Starém Městě. Jedinečná poloha hotelu dělá každou památku rychle dostupnou. Kavárny a kluby v Michalské ulici a středověká Kapucínská ulice jsou od hotelu vzdálené 1 minutu chůze.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, restaurace, zahrada, prostory vhodné na piknik, parkoviště (za poplatek), trezor, úschovna zavazadel, výtah, klimatizace, transfer z/na letiště (za poplatek), služba praní/žehlení oděvů (za poplatek), rodinné pokoje.

VYBAVENÍ POKOJŮ

1, 2 a 4lůžkové pokoje typu Single, Standard (manželská postel), Twin (2 samostatná lůžka) a Superior, vlastní soc. zařízení (sprchový kout, WC, toaletní potřeby, fén), skříň s poličkami, klimatizace, trezor, TV-SAT, Wi-Fi (zdarma), telefon, lednice, čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí, sklenice na vodu a víno. Čtyřlůžkový pokoj navíc: minibar s občerstvením.

STRAVOVÁNÍ

snídaně (bufet).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Mezi nejoblíbenější a nejnavštěvovanější místa patří: Bratislavský hrad - 14 minut chůze od hotelu Michalská věž - 1 minuta chůze od hotelu Slovenské národní divadlo - 7 minut chůze od hotelu Hlavní náměstí - 3 minuty chůze od hotelu Dóm sv. Martina - 5 minut chůze od hotelu most SNP - 8 minut chůze od hotelu

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 663 058
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací