Mignon Hotel

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Nosellari di Folgaria

Ponte di Legno – Hotel Mignon

    Itálie, Passo Tonale, Passo Tonale/Ponte di Legno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O ubytování

Rodinný hotel Mignon se nachází 100 m od nástupní stanice lanovek v Ponte di Legno a 650 m od centra stejnojmenného městečka. Hotel disponuje recepcí, restaurací, barem, společenskou místností, lyžárnou, výtahem a připojením na Wi-Fi.

Stravování

Polopenze: Snídaně – kontinentální, formou bufetu. Večeře –  servírovaná o 3 chodech. Nápoje nejsou zahrnuté v ceně zájezdu.

Skipas

Skipas Adamello Ski (62 km) v ceně – neomezené
lyžování v oblasti Tonale–ledovec Presena/Ponte di Legno/Tem?. Možnost
využívat skibusy v Tonale. Kauce na keycard 5 €. Skipasy
Combi a Superskirama (za příplatek) vzhledem k poloze Tonale a
vzdálenostem mezi jednotlivými středisky nedoporučujeme, ale zájemcům na
vyžádání zajistíme.

Program zájezdu

1. den: odjezd z Brna v den uvedený v tabulce ve 20:00. Noční přejezd přes Rakousko do Itálie. 2. den: příjezd v ranních hodinách do hotelu, převléknutí, uložení
zavazadel. Celodenní lyžování, ubytování 17–19 hod., večeře, nocleh. 3–4. den: snídaně, celodenní lyžování, večeře, nocleh. 5. den: snídaně, ukončení ubytování, , celodenní lyžování, odjezd do ČR ve večerních hodinách. 6. Příjezd do Brna v časných ranních hodinách.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mignon Hotel **
Vzdálenost od sjezdovky: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 670 079
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací