Milos Dead Sea Hotel Herbert Samuel

  Izrael, Ein Bokek

Hotel Milos, Ein Bokek, Mrtvé moře

    Izrael, Mrtvé moře, Ein Bokek
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Nejnovější z hotelů na Mrtvém Moři - hotel s atmosférou Řecka!
Hotel Milos jiný druh luxusního hotelu, oslavující radost ze života - připomínající magické barvy a textury úchvatných pláží v Řecku. Užijete si klidnou a odpočinkovou dovolenou v srdci intimního a výjimečně svěžího prostředí společně s potěšením a aktivitami v hotelu a jeho okolí. Nádherná pláž.
Odlety z Prahy, Vídně, Katowic a Krakova.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, moderní lobby, bar, hotelová restaurace s nabídkou vynikající středomořské kuchyně. U altánu u bazénu ve stínu starověkého stromu je zasazena autentická taverna postavená z řeckého kamene, přivezeného z pohoří Salonika. Hotelové lázně Milos Spa zahrnují turecké Hamam lázně, suchou saunu, vířivku, bazén s mořskou vodou a sirnou lázeň. Nabízejí také různé procedury ošetření těla a obličeje (za příplatek). V hotelu je také herna pro děti a mládež. Hotel má vlastní pláž u Mrtvého moře - vchod a výstup z hotelu přes plážovou bránu je pouze pomocí klíče od pokoje.
Ubytování: Hotel nabízí 162 luxusních pokojů jak s výhledem na moře, hory nebo bazén. Část pokojů má vlastní bazén. Všechny pokoje jsou klimatizovány (klimatizace zdarma), jsou vybaveny: rychlovarná konvice/kávovar Nespresso, minibar, koupelna se sprchou, trezor, TV s plochou obrazovkou, telefon, fén, župan, bezplatní toaletní potřeby, pantofle. Bezplatné vysokorychlostní Wi-Fi. Všechny pokoje mají posezení.
Stravování: Polopenze. Snídaně a večeře se podávají formou bufetu v hlavní restauraci hotelu. Pestrá a lehká jídla, velký výběr. Po hotelových hostech je vyžadován společenský oděv při vstupu do restaurací, barů a nočních klubů (ne šortky nebo plážové oblečení).
Pláž: hotel má vlastní pláž vybavenou lehátky a slunečníky
Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Stravování

-snídaně formou bohatých bufetových stolů
-večeře formou bohatých bufetových stolů

Ubytování

ubytování ve 2 lůžkových pokojích Superior s vlastním posezením, krásným výhledem na moře, hory nebo bazén, rychlovarná konvice/kávovar Nespresso, minibar, koupelna se sprchou, trezor, TV s plochou obrazovkou, telefon, fén, župan, bezplatní toaletní potřeby, pantofle. Bezplatné vysokorychlostní Wi-Fi.
check in: od 15:00
check out: do 11:00

Doprava

pravidelná linka, incl.let. poplatky a taxy

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Milos Dead Sea Hotel Herbert Samuel *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 553 492
dnes 8–19 h

Lokalita