Familienpark Hotel Mittagskogel

  Rakousko, Korutany, Ledenitzen

2/5

Hotel Mittagskogel s bazénem

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Baumgartnerhöhe / Faaker See, Faaker See, Ledenitzen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rodinný hotel leží na klidném místě u lesa, cca 5 km od korutanského jezera Faaker See, je obklopen pohořím Karavanky. Nádraží 2 km, obchod s potravinami 6 km, Villach 12 km, hranice se Slovinskem jen 15 km, jezero Bled 40 km.

Ubytování

pokoje s koupelnou a WC, fénem, SAT-TV, wifi, některé s balkonem, palandou.Dvoulůžkové pokoje „Kopein“ (DBL, 22 m?), balkon.Dvoulůžkové pokoje „Karawankenblick“ s 1 přistýlkou (DBL+1, 24 m2), balkon.Dvoulůžkové pokoje „Rossalm“ 2 přistýlkami (DBL+2, 26 m2), bez balkonu, gauč/ palanda.

Stravování

All Inclusive – snídaně formou bufetu, malá obědová svačinka, odpolední čaj (15-16 h), večeře 3chodové menu (může být formou bufetu); vybrané nápoje zdarma 10-21:30 h (nealko, pivo, rozlévané víno, káva, čaj).

Vybavení

recepce, úschovna kol, lobby, salonek, TV místnost, wifi zdarma, výtah, parkoviště zdarma, snídárna, jídelna, restaurace, bar, pivní zahrádka, louka se slunečníky a křesílky zdarma, venkovní bazén, stolní tenis, dětský koutek a herna, velké dětské hřiště s atrakcemi pro děti a minizoo, za poplatek masáže, možnost hlídání dětí. 

Speciální nabídka

7=6 v termínech 01.05.-11.07., 22.08.-27.09.sleva 5% za včasný nákup do 31.03.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Familienpark Hotel Mittagskogel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 649 291
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Korutany

2/ 5 2 recenzí

Pavel Tichý červen 2015 Tragédie v Rakousku. Tento hotel je nejhorší v Rakousku. Jezdím již několik let do Rakouska. Vybírám si hotely s all inklusive. Hotel má 63 pokojů, Uby... celá recenze

jirka srpen 2015 Zhodnocení. fotografie i popis odpovídají skutečnostem jak v katalogu tak i na internetu.cca600m. k jezírku krásná voda nádherný park,vstup 2e... celá recenze

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací