Hotel Mont Gueliz

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Hotel Mont Gueliz

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel hostům nabízí celkem 36 pokojů. Objekt je hezky zařízen a nabízí mnoho různých služeb, které hostům zpříjemní pobyt. Je tady například hotelový sejf, pokojová služba a prádelna. Díky WiFi ve společných prostorách se mohou hosté připojit k internetu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří i balkón, na kterém je možné odpočívat. Je tady sejf. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout a vanu.

Sport/aktivity

Hosté si mohou zaplavat a osvěžit se v bazénu. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například golf, fitness studio, spa a sauna.

Stravování

Na výběr jsou různé typy stravování. Hosté si mohou vybrat nocleh se snídaní, polopenzi a plnou penzi. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 235 298
dnes 8–19 h

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací