Montana Hotel & Residence

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Fai della Paganella

Hotel Montana, El Paso

    Itálie, Paganella
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O ubytování

Hotel Montana Leží 800 m od sjezdovky skiareálu Paganella, 10 km od břehu jezera Molveno a 200 m od centra tradičního italského městečka Fai della Paganella, nacházejícího se v nadmořské výšce 1.030 m n. m. se spoustou obchodů a restaurací. Rodinný hotel v srdci pohoří Adamello Brenta a se snadnou dostupností k vyhlášenému lyžařskému středisku Paganella disponuje recepcí, restaurací, barem, společenskou místností, úschovnou lyží, výtahem, terasou, Wi-Fi a bezplatným parkovištěm. Přímo před hotelem je zastávka skibusu, který je v rámci skipasu zdarma. Hotel El Paso Rodinný hotel El Paso se nachází u sjezdovek Paganella a 1 km od centra Fai della Paganella. Hotel disponuje recepcí, restaurací, barem, lyžárnou, výtahem a připojením na Wi-Fi.

Stravování

Hotel Montana Polopenze: snídaně – kontinentální, formou bufetu včetně nápojů. Večeře – servírovaná, skládá se z prvního chodu, druhého chodu s přílohou. Nápoje se hradí zvlášť. Hotel El Paso Polopenze: snídaně – kontinentální, formou bufetu. Večeře: Bude probíhat v hotelu Montana (vzdáleném 1 km od hotelu El Paso)! Klienti budou na večeři a z večeře dopravování naším busem.

Skipas

4denní skipas Paganella (37,6 km) v ceně. Kauce na keycard 5 €. Lyžování 4× Paganella. Kauce na keycard 5 €.

Program zájezdu

1. den: odjezd z Brna ve 20:00. Noční přejezd přes Rakousko do Itálie. 2. den: příjezd v ranních hodinách do hotelu, převléknutí, uložení zavazadel. Přejezd autobusem do lyžařského střediska Paganella, celodenní lyžování, odjezd k hotelu, ubytování 17–19 hod., večeře, nocleh. 3.–4. den: snídaně, odjezd autobusem CK do lyžařského střediska Paganella, celodenní lyžování ve středisku Paganella, večer příjezd na hotel, večeře, nocleh. 5. den: snídaně, ukončení ubytování, přejezd autobusem do lyžařského Paganella, celodenní lyžování, odjezd do ČR ve večerních hodinách 6.Příjezd do Brna v časných ranních hodinách.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Montana Hotel & Residence ***
Vzdálenost od sjezdovky: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 501
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-montana-el-paso-paganella-italie-z2542501/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací