Hotel Montreal

Itálie, Benátsko, Bibione Lido dei Pini

5/5

Hotel Montreal

    Itálie, Benátsko, Bibione, Bibione Lido dei Pini
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Letní dovolená v nádherném letovisku Bibione! Ubytování v hotelu Montreal***S s polopenzí a plážovým servisem v ceně
  • Ubytování 50 m od pláže
  • Dítě do 3,99 let na přistýlce zdarma
  • Parkoviště k dispozici
  • Půjčovna kol
  • Pozvolná písečná pláž
  • Vlastní nebo autobusová doprava
  • Plážový servis (1 slunečník, 1 lehátko a 1 křeslo) v ceně
Bibione – ideální letovisko pro rodinnou dovolenou

Velmi oblíbené přímořské letovisko, ležící východně od Benátek, je ideálním místem pro dovolenou pro rodiny i jednotlivce. Osm kilometrů dlouhé a 200 m široké písčité pláže se pozvolna svažují do moře, jehož voda má pro svůj vysoký obsah jodu a soli léčivé účinky. Bibione leží v oblasti Veneto. Samozřejmostí jsou nesčetné obchody a obchůdky, restaurace s typickou italskou kuchyní, útulné bary i cukrárny, herny, diskotéky, půjčovny kol, velký lunapark pro děti i dospělé, pravidelné místní trhy i celá řada společenských a sportovních aktivit. Pláže jsou zde placené i neplacené. Neplacené pláže se nachází spíše v západní části. Bibione se pyšní tím, že důrazně dbá na ekologii a město se snaží, aby se na plážích vše důrazně recyklovalo. V centru Bibione se nachází spousta restaurací, barů, kaváren či obchodů.

Hotel Montreal *** pouhých 50 m od pláže!

Nově zrekonstruovaný hotel Montreal *** je situován v klidné části, 50 m od pláže a 200 m od náměstí, obchodů, restaurací a barů. Hotel Montreal klientům nabízí recepci, restauraci, terasu, hřiště, bar, WiFi (zdarma), výtah, uschovnu a půjčovnu kol (dle dostupnosti). Plážový servis (1 slunečník, 1 křeslo a 1 lehátko) v ceně. Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází 50 m od hotelu.

Dvoulůžkový pokoj s možností až 2 přistýlek je vybaven vlastním sociálním zařízením, fénem, klimatizací, telefonem, SAT/TV, trezorem, minibarem a balkonem.

Stravování formou polopenze
  • Snídaně formou bufetu
  • Večeře formou výběru ze 3 menu, salátový bufet
  • Nápoje k večeři nejsou zahrnuty v ceně
Sport a zábava

Doporučujeme navštívit úterní dopolední trhy v Bibione, aquapark Aquasplash v Lignano, Guliverlandia (představení cvičených lachtanů a další – v Lignano). Dále je možné si vyzkoušet vodní sporty, windsurfing, můžete si vypůjčit vodní šlapadla, kajaky, vodní lyže. Mezi další vyžití v Bibione patří také rybaření, tenis, plážový volejbal, fotbal, košíková, stolní tenis, golf (8 km), minigolf, jízda na koni, půjčovny kol, kolečkové brusle, diskotéky, karaoke, lunapark v Bibione, motokáry (v Lignanu). Delegát nabízí fakultativní výlety jako jsou Benátky, Benátské ostrovy + nám. Sv. Marka, Terst, Miramare a Aquilea, Verona, Padova, Grado, Portogruaro, aquapark v Lignanu a další. Bibione se také pyšní termálními lázněmi Bibione Thermae – voda s obsahem uhlovodíků o teplotě 52°C.

Důležité informace
  • Psi na vyžádání za poplatek 35 €/týden
  • Doprava vlastní i autobusová
  • Cestovat můžete s platným OP
  • Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas
  • Check in 12.00 - 20.00 hod., check out do 10.00 hod.
  • Při autobusové dopravě je velmi brzký ranní příjezd a na cestu zpět pozdější odjezd v podvečerních - večerních hodinách.

565 656 610 Číslo zájezdu: 975 927
dnes zavřeno

Hodnocení

20. nejlepší hotel v destinaci Benátsko

5/ 5 1 recenzí

Jana,Kladno září 2017 Příjemná dovolená. Tento hotel jsme navštívili již podruhé, a byli jsme velmi mile překvapeni jeho změnou. Je kompletně zrekonstruovany, velmi modern... celá recenze

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací